Korben

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by AŁBØRØSI€™, Oct 18, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Korben to bolo myslené obrazne ..... A pritom je mi to jedno rob si čo chceš urobil ste chybu a vy si to nepriznate ako ináč nič viac som ani nečakal :)

2. Spartakus

Spartakus User

Λрø_ıѕ_Psycђø likes this.
  3. To je tak dojímavé :( [​IMG]
    Porušil si pravidlá chatu a ešte tu mudruješ na moderátorov nuž ale pokús sa pochopiť že oni robia to čo majú nariadené ak BP raz povie za slovo "superman" sa bude udelovať bann na 5 dní tak to tak bude a musia to rešpektovať aj hráči aj moderátory či sa im to lúbi alebo nie ;)

Last edited: Oct 18, 2015
    Spartakus likes this.
  4. Korben

Korben User

Téma smerovaná na moderátora, udelený ban na fórum. Len pre tvoje vysvetlenie, systém nieje moderátor, je to automaticky nastavené. A chcel som to nechať tak, keďže ti to nadelil systém a svojím príspevkom na fóre si si to sám pokazil. No teraz si si to pokazil viac a ban ti bude predĺžený na 14 dní. Teraz už môžeš kľudne písať a hovoriť že ban ti udelil admin.

Uzavreté, LOCK.

!W!A!N!T!E!D! likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.