Korben

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Nwz, 18/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Nwz

Nwz User

Čital som si len tak forum. A aj tak sem nechodim takže mi je to uplne jedno či dostanem ban alebo nie :D Ale moj nazor na tuto pana Korbena je že je to uplny šupak :D Hrači sa ho na niečo pýtaju,upozornuju na problemy, chcú pomôc a on ich tak nepriamo pošle do .... takže ako moderator maš moj rešpekt. A ak tu ideš dať tu tvoju kravinu ako pisať na forum tak si ju rovno daj zarámovať a vylep si ju nad stenu. To je vše.

2. Asi nepoznáš "ako ty ku mne tak ja ktebe" za mňa je to v pohode moderatorys a o tom že ich pošle do.. no neviem mne sa to ešte nestalo vždy keď bolo treba radu bol on alebo niekto iný ochotný pomôcť takže tu trepeš akurát len výplod tvojej fantázie :) + si zabudol na jedno Einstein že ban je možné udeliť aj na účet nie len na fórum :p Čo viac dodať téma smerovaná na moderátora na tú srandu keď ti sem moderátor ktorého v príspevku spomínaš si počkám [​IMG]

3. =Marvin=

=Marvin= Guest

Nwz až uděláš pro českou a slovenskou komunitu tolik jako kolega Korben za ta léta, tak pak možná budeš mít právo jeho práci kritizovat, ale do té doby si laskavě podobné kecy nech pro sebe.

A jestli má tohle být reakce na téma Prihlasenie, tak můj názor je zase takový že by v tvém případě neškodilo nacvičit si pořádně čtení textu s porozuměním, kolega ti dal jasné pokyny, které pochopí každý průměrně inteligenčně obdařený jedinec. Že to nedokážeš a raději budeš držkovat je problém tvůj, ne kolegy, a taky o něčem z tvojí strany svědčí, zkus se nad tím během pauzy zamyslet. ;)

Nevidím tu víc k řešení, LOCK!

|Oromë| a Λрø_ıѕ_Psycђø tohle ocenili.
  4. Korben

Korben User

Wau, 2x za deň téma Korben. :D

Tak večer som nestihol, kolega sem vletel skôr. :D
    Tak sa len vyjadrím.

Ak je niekto pán, tak nemôže byť šupák. No ja si na oslovenie"pán", nepotrpím. Keď si oblečiem montérky, tak som šupák a nehanbím sa za to, lebo podľa mnohých, som šikovný šupák. :) Oblečenie človeka je nepodstatné. Nie nadarmo sa hovorí, že vtáka poznáš po perí a človeka po reči.

Ná fóre máš 3 správy, jednu z toho v sekcii chatu, kde to okrem moderátorov, nikto nevidí. Tam som ti vložil aj pravidla pre fórum a aj som ti tam odpovedal na tvoje otázky, čo som nemusel. Avšak ako šupák, som ti vložil pravidla pre fórum a čítanie bude asi tvoj problém. :)

Vieš, ak niekto nepochopí pravidla pre fórum a nerešpektuje ich , tak je zbytočné aby tu písal. Tie pravidla majú svoj zmysel a mnoho rozumných hráčov sa nimi riadi a nemajú problém, avšak je to len o inteligencii.
    Osobne neriešim či je niekto šupák, skôr je podstatný charakter a môžem s kľudom napísať, že tých charakterných a tých ktorý tu pomôžu a odpovedajú je viac a tak ma len tak nerozhádže takáto téma a jeden nadčlovek. :)

Pravidla pre fórum, to je vlastne jednoduchý návod , ako sa hráč má orientovať na fóre a čo by na fóre mal a nemal robiť. Je to niečo ako jednoduchý návod na použitie, ktorý nájdeš pri každom produkte, výrobku a pod..
    Inteligentný človek si návod prečíta a jediný dôvod je, že sa chce vyvarovať nejakej chybe. Človek s inteligenciou morskej peny, návod ignoruje a potom sa čuduje , prečo vyšumel.

Pre takých čo to ignorujú a pre svoju nadutú slepotu si nevidia na špičku nosa, užívam len kratučkú vetu. "IQ nepustí."
    Ale páči sa mi ešte jedna.
    "Keď si mŕtvy, tak o tom nevieš a trpí tvoje okolie a blízky, toto isté platí aj ak si hlúpy. ;)

Naposledy upraveno: 19/10/15
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.