Oznámení kradený acc**REX**258

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem .kokino123., 21/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

je možné získat ukradený účet z pět?

Anketa uzavřena 1/10/15.
  1. ano

0 hlasy(ů)
    0.0%
  2. ne

100.0%
  3. možná

0 hlasy(ů)
    0.0%
  4. dle situace

0 hlasy(ů)
    0.0%
Vícenásobné hlasování je povoleno.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den,vím že tato otázka už tu asi byla 100x,ale stejně se ptám jestli je možné získat z pět kradeny acc?Na podpoře mi napsali ať se obrátím na policii,ale myslím si že s tímhle se mi jen vysmějí.Prosím můžete někdo pomoct? Mám od učtu ID a možná i BIG.

2. Spartakus

Spartakus User

NA policii se ti nevysmějí, zapíší to a pošlou info BP a ta účet trvale zablokuje. Pořád mi není jasné, jak může někdo někomu ukradnout účet. :/

3. na policii zajdi,ale jen pokud máš ID účtu a mužeš prokázat že ten účet byl skutečně tvůj,následně policie kontaktuje BP a jediný co získáš je trvale zabanovaný účet,který již nelze dostat zpátky,takže poučení pro příště nikdy nikomu nedávej svoje heslo

4. Hlasování by mělo znít: a) nikdy jsem nečetl VOP
    b) opravdu nikdy nečtu VOP a pak se divím

PaiMei, PetriCZech™ a sufuzky tohle ocenili.
  5. Takto to vyzera ked si soplaci z facebugu vymienaju ucty. Myslia si, ze dostanu vzdy lepsi a lepsi ucet za horsi. Rozdavaju hesla kazdemu zlodejovy a dufaju, ze ked vyrastu, budu fullky zdarma vdaka vymien.

6. Korben

Korben User

No občas naletí aj vyššia veková skupina a potom sa čudujú a ešte budú nadávať na nás a na BP, že sú zle zabezpečené účty a občas nejaká chorá hlava vypusti do sveta , že predávame účty. Tož ľudská hlúposť je nekonečná.

Ukradnúť účet sa nedá.
    Bezpečnost a opatření proti krádežím herních účtů
    Informace o nové ochraně před odcizením herních účtů
    Bezpečnostní pravidla; Odpovědnost za účet
    Pravidla pro bezpečnost Vašeho herního účtu
    Bezpečnostní tipy pro tvé uživatelské konto
    Jak zabezpečit co nejlépe svůj účet? Čtěte zde.

Ukradnuté účty tu neriešime. Ak ti ukradli účet, tak to nahlás na polícii, iný začiatok riešenia problému nieje.

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

Gahan a Little_Tali tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.