Krádež účtu

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem steewen1, 14/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. steewen1

steewen1 User

Dobrý deň,

Mám problém, dark orbit som nehral asi 3 roky a stratil som prístup k účtu jeden týpek sa mi dostal na mail a zmenil prístupové údaje, no viem dokázať že pred tím bol účet môj, mám ID číslo a aj viac info ... chcel by som porosiť o pomoc, vopred ďakujem.

Ak som vytvoril otázku v zlej sekcií tak sa vopred ospravedlňujem.

2. Korben

Korben User

A teraz tú o červenej Karkulke. :rolleyes: Toto by mohol tvrdiť každý. Ak ti bol účet ukradnutý, tak to nahlás na polícii. Tu ti ho nikto len tak nevráti.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  3. steewen1

steewen1 User

Mám ID číslo mám aj BIG číslo mám mailovu kumunikácia s podporou na maili, ani to nepomôže nedá sa nič robiť ?

4. Korben

Korben User

Nie nedá, ak je účet ukradnutý, tak sa to musí riešiť len cez políciu.

5. steewen1

steewen1 User

okey diki

6. Korben ted te nechcem nejak nastvat ale nejsou admini ve hre neco jako policie a taketo zalezitosti by mali resit prepac ale ked by sa mu nekdo dostal na emai-l treba na seznamu tak to by bolo pres polici ale ve hre? nejste tu od toho vy?

7. steewen1

steewen1 User

Ja som sa pýtal len preto, lebo kamarát mal podobný problém pred 4 rokmi a admin na fóre mu povedal že ak mu opíše aký mal účet poskytne ID a BIG číslo a k tomu ešte nejaké doplňujúce info tak sa vie k účtu dostať.

8. Korben

Korben User

9. DJ-METRIX

DJ-METRIX User

Ono se taky stává,že někdo prodá učet a pak jej zkouší dostat z5:-D Prodejce by ml jistě jak doložit,že učet byl jeho...proto je to přes policii dobré pořešit...ti už by zjistili,zda byl prodán či ne...
    A také se stává,že prodejce nedostane za učet chechtáky a snaží se dostat učet z5:)

***SAK∑.feat.CR∑Đ*** tohle ocenil(a).
  10. coolmen

coolmen User

Hráč se musí obrátit na policii,nahlásit krádež(pokud se tak opravdu stalo),dále bp ucet zablokuje a jiny hrac na nem nebude moci hrát.Účet uz ti nikdo nevrátí.Milionkrát řešeno,myslím že není co dál řešit.

11. Korben

Korben User

Tiež myslím.

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.