Kumulace BZ a HON boosterů

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ≈ΖĮ©ĦMαĵŝŧ€®≈[VWV™], 24/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Fajn, tak ještě jednou já ohledně boosterů. Zde :

http://cs.board.bigpoint.com/darkorbit/showthread.php?t=171713

v 2 dodatečných pravidlech je toto :

"• Maximální limit účinků boosterů zkušenosti a cti je 50%"

no ale jak to má hráč chápat?

Řekněme že jsem dobrej hráč a mám ze studijňáků 25% česti se schopnosti Vesmírná Etika II, pak ještě Goliatha s Exalted designem a třeba normálním boostrem česti a KBS boostrem česti na max. úrovni - toto celkem tedy dělá 55% (z distribučáků lze ještě navíc dosáhnout 10% + 25% a z "uridiového" dalších 50% - to by celkem dělalo neskutečných 140% česti). Pokud si v takovém případě koupím "uridiový" booster tak budu mít skutečně 105% navíc a nebo je tu ten limit 50% a přes ten nejede vlak. Prosil bych o trošku podrobnější odpověď, protože toto mě hodně zajímá.

Buď to chápu tak, že pokud už hráč má 50% na zkušenost nebo čest odjinud, tak klanovej už se mu nezapočítá. A nebo že prostě max. je 50% a tečka. A nebo že 50% a tečka pokud si chci dokoupit normální nebo distribuční booster ale ještě lze na celkových 100% zakoupit "uridiový". Moc možností a rozvětvení, děkuji předem někomu dost znalému za odpověď.

(PS: Představte si udělat Kronosku, kde teda nemůžete mít bonus z distribučních boostrů ostatních hráčů, ale pořád na ni můžete seskládat až 115% bonus ke cti což by bylo 967.500 cti, ale ony se spíš násobí ještě nějak mezi sebou, takže by to bylo dokonce něco přes milion. U zkušenosti by to mohlo být až 102%, což je taky slušný).

2. Korben

Korben User

Nevidím dôvod na to aby si tvoril duplicitnú tému, keď tvoja téma je otvorená.
    KBS boostr

Uzavreté, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.