kupony na opravu co s něma?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem pidlo, 4/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Timanris

Timanris User

pidlo - jednoduše když tvůj letoun opraví CPU nebo ty sám tak místo aby ti to strhlo uridium ti to strhne kupón :)

2. Drina

Drina User

50 kuponu a hodně? já jich mám 2680 a mám jich málo,mám kamaráda v klanu co jich má 14 tisíc a to pak stím nemáš co dělat .

3. pidlo

pidlo User

a když tedy použiji kupon neprijdu o lvl nebo přijdu? a jak určím že se ty letouny opraví? chce to 10 kuponů to jde automaticky? nebo si vybírám? mě to letouyn neupravuje po použití kuponu zustalo na letounu 70%

4. Thymius

Thymius User

Asi takhle - oprava letounu ti letoun vždy sníží o 1 lvl, kupóny ti pouze ušetří 500 U na opravu. Letoun vydrží do cca 97% poškození, pak už rupne. Pokud nechceš sledovat stav letounů, pořiď CPU na opravu letounů. Přičemž letoun lze opravit přímo v hangáru, v sekci vybavení, kdy na daný letoun klikneš a dáš ručně opravit a bude ti odečten 1 kupon na opravu (anebo mít CPU a o nic se nemusíš starat)

5. Dr.BoooM

Dr.BoooM User

jednoduse oprava letounu (iris apis zeus) stoji bud 500 uri (250 premium) nebo 1 kupon na opravu
    nadrazene sou kupony tudiz prvni ti CPU(rucni oprava) vezme kupon na opravu a az kdyz dojdou kupony platis opravy uridiem
    oprava ti letoun opravi na 0% poskozeni a snizi jeho level o 1

6. Kubino

Kubino Guest

Ešte nejaké otázky k téme?

7. Mukuč

Mukuč User

Nezlevňují kupony opravu na portu a na místě o 500 u? nebo to už je taky tak daný? já už mám asi rok strašně moc kuponu takže mi nedochází a nevím o takových změnách :D

8. pidlo

pidlo User

takže když opravím v hangaru letouny ručně upřednostní se kupon? chápu to tedy dobře?

Naposledy upraveno: 5/1/15
  9. =Marvin=

=Marvin= Guest

10. pidlo

pidlo User

i u cpu na opravu ? má kupon přednost na opravu letounu?

Naposledy upraveno: 5/1/15
  11. Jupiter33

Jupiter33 User

to by bylo dobré kdyby měl kupon přednost před cpu

pidlo tohle ocenil(a).
  12. =Marvin=

=Marvin= Guest

CPU spotrebuje pri oprave bud uridium, nebo kdyz mas kupony, tak kupon. Ten ma vzdy prednost pred opravou za uridium.
    Jupiter33 neber si to zle, ale opravdu si nekdy po sobe precti co pises. ;) Kupon na opravu a CPU jsou 2 odlisne veci, CPU pri opravach spotrebovava kupony, nebo uridium.

MartyCZ2 tohle ocenil(a).
  13. pidlo

pidlo User

tak to už je vše díky moc.

14. Karlosray

Karlosray User

taky jich mam moc ale nekdy se hodí na opraveni hned

15. =Marvin=

=Marvin= Guest

Zodpovezeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.