Kupony na opravu

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem NØVIS, 14/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. NØVIS

NØVIS User

Zdravím,

chtěl sem se zeptat, jak se dají tedka využít kupony na opravu, před pár lety se používaly na opravu lodě a opravu letounů.

Zatím co sem našel informace, tak se dají použít pouze u základny na okamžité doplnění HP lodi.

Dají se použít ještě na něco?

2. na opravy na miste bez premka ne? (+suma ucka mam dojem).. a letouny uz se za ne neopravujou? :D

3. Foяmi

Foяmi User

Na opravu letounů se dají stále použít.

4. NØVIS

NØVIS User

Jo na tech opravách na místě se to dá asi použít. Ale to účko co doplatíš, je stejný jako když kupony nemáš. Takže tam se kupony nevyužijou.

Takže jen na opravu letounů, no tak aspon na něco sou.

5. |Oromë|

|Oromë| User

NØVIS Nebodaj by si chcel opravy lodi zase za Ucko? o_O

Kupony sa pouzivaju prevazne na stihacky, obcas su uzitocne aj na okamzite opravy ked sa hrac ponahla.

A samozrejme nepremiove ucty ich musia pouzivat na opravy mimo zakladne.

Este nieco k teme?

6. Jáj orome pripomenul si mi časy ked v dávnych dobách som strielal npc na 2-8 aby som mal na opravy.. a ked sa nepodarilo hend sa posielali sms, alebo ked na opravy bolo a na opravy stihačiek nie... :):):) no teraz mám 10800 kuponov a som zato vdačný... aj to okamžite opravenie na základni je super..

7. NØVIS

NØVIS User

Tak kupony padaj z bran z boxů a využití je malé, ale tak já to kousnu. Dík za odpovědi.

8. |Oromë|

|Oromë| User

NØVIS Tak jednoducho to tak je, hra sa postupom casu menila a zlahcila pre zaciatocniov, preto dnes uz kupony nemaju take velke vyuzitie.

Povazujem za zodpovedane, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.