Kyber utok

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Fluke69, 27/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Fluke69

Fluke69 User

zdravím, chci se zeptat, zda tato akce je jakoby 4x U, mám slevu na 330 000u za 1680kč, jestli když to koupím tak dostanu 4x násobek nebo ne :)

2. Korben

Korben User

Ak sa jedná o akčnú ponuku, ktorá ti vyskočí po prihlásení, tak tá je zlúčiteľné s bónusom na urídium.

3. kovisek2

kovisek2 User

Brý den. vím že sem to asi nepatří ale i po letech hraní s forem moc zkušeností nemám ale na hlavní strance mi vyskočilo nějaký utok hackerů a násobkem uridia a jelikož jsem mezitím stihl dodělat Kuiperovu bránu dostal jsem za ni 229tis U tak a ted mi někdo poradte co s tím mám dělat? díky :)

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

kovisek2 ta akce se týká jen koupeného uridia, je to vylepšená verze happy hour. Více se o ní dočteš tady: Happy Hour a 2x,3x,4x banking.

Co se týče odměny z kuiperovi brány, ta s tím nesouvisí. Z kuiperky je šance dostat kromě konečné odměny i bonusových 200.000 uridia. Viz. Kuiperova brána.

5. Utok hackeru je akce od BP kovi. Tak pokud ti 229tis u nestaci tak si klidne priplat.:D

6. Mamina71

Mamina71 User

No tak to je dobrý... několik roků čekám, že se konečně potkám se super MHH, kdy se vzácně dává téměř čtyřnásobek uridia - a dneska mně to uteklo před nosem. Jsem těžce zklamán, nečekal jsem že to bude zrovna v předvečer Velikonoc. Tak třeba zase za rok.

Edit pro Aegis-THC- no pokud by to bylo pravda, tak se budu snažit dávat koncem dubna resp. začátkem května extra pozor. Ale protože budu mít 5.5. narozeniny a bude se něco tu i tam slavit, tak to třeba taky zaspím :) Každopádně díky za info, byť neověřené. Celkem by mně to překvapilo, že by to BP dal tak rychle po sobě.

Naposledy upraveno: 27/3/16
    Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  7. Mamina71 nebo za měsíc :) plus mínus (pokud mám správné informace).

8. Mamina71, Já to stihnul, akční nabídka 50%, 4x, a mám za 61 korun zlevněné klíče 60Ks, no to by mohlo být častěji.

Mamina71 tohle ocenil(a).
  9. Mamina71

Mamina71 User

Hoj kolego, já ti to přeji, že jsi to stihnul, je to prima.
    Jak píšeš že jsi měl k tomu ještě akční nabídku, tak to pak byly ty klíče super kauf.
    Jak se tu občas dočtu, tak různí hráči občas dostanou od BP nějakou akční nabídku, jen já pořád nic.
    Tak nevím, zda je to opravdu namátkově? Protože se mi zdá, že tím že do hry docela dost investuji, tak potom BP nemá žádný důvod mi dávat nějaké speciální akční/slevové nabídky.
    No nechám se překvapit, třeba jednou něco přijde...

10. Tak skus do toho týden, dva nervat tisíce :D (já mám co povídat) a uvidíš, že ti naskočí slevička 33%, 50%, 66% a když ti zrovna vyjde na helix x4, to se pak dá slušně ušetřit.

11. Ty slevicky asi mají nějaký system, kdy ti vyskočí. Mě se postupně objevovaly od nejlevnějších balíčků na uridium až po nejdražší. Vzdy když jsem využil jednu nabídku tak po čase vyskočila další ta dražší. Teď už se mi neobjevuje nic. Zřejmě pokud už se jednou využije třeba na 30k ucka tak už se ti tahle nabídka neukáže ale po čase ti vyskočí ta další v poradi

12. |Oromë|

|Oromë| User

♣Tuareg♣ Je to mozne, no napr. mne na ucte vyskocila len raz ponuka na 150K Ucka, cca 2 roky dozadu som ju vyuzil a odvtedy som uz nic dalsie nedostal.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.