Lagující se hudba

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem arrowex, 6/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. arrowex

arrowex User

Dobrý den, ale máte ve hře vadnou hudbu, znám ji mnoho let, ale poslední dny se při hraní vždycky do 15 minut zasekne a hraje ve smyčce dlouhé třeba 4 sekundy. Uděláte s tím něco ? Je to docela otravné.

2. |Oromë|

|Oromë| User

arrowex Uprimne hudbu som v DO nemal zapnutu uz 6 rokov. :)

Skusal si aspon mazat cleanerom a menit prehliadac? Ono je lahke hned povedat mate chybu v hre ale v 90% je to na strane pripojenia alebo v PC hraca.

3. arrowex

arrowex User

Zkoušel Google Chrome i Firefox, čistit jsem zkusil CCleanerem a ASC 8. A nic.

4. |Oromë|

|Oromë| User

arrowex Nezacalo to blbnut nahodou odkedy v hre nejde vypnut pozadie na cierne?

Pretoze posledne dni ma hra mensie problemy, pozadie, lagujuce porty atd. a toto moze byt dalsia vec.

A zasekne sa to vzdy po 15 minutach? alebo nahodne?

5. arrowex

arrowex User

Je to náhodné, někdy třeba za 5 minut, někdy za hodinu. Stačí jen restartovat hru a pak to zase chvíli jde. Jako moc mi to nevadí, ale nemuselo by to být. :)

6. UMBALUMP

UMBALUMP User

Vypni si zvuky úplně.Přiblížíš se tím realitě.Ve vakuu se zvuky přece nemají po čem šířit.:)

7. -xghost-

-xghost- User

Ale pilot může v helmě poslochat rádio :)

8. Spartakus

Spartakus User

Ideální je mít hudbu vypnutou. Mám zapnutou jen střelbu. :) Raději si pustím pořádný metal. Sabaton je ideální válečná hudba. :D

PetriCZech™ tohle ocenil(a).
  9. Spartakus - Sabaton - Far from the Fame. WOW.

Spartakus tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.