LAGY

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Ã•Ň•Ð•Ř•Ø•Μ•Ξ•D•Ã, 31/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravim...uz 3x som pukol hoci som od NPC dost daleko dostal som kombo od npc a som mrtvy uz ma toto prestava fakt bavit ze na dnesnu dobu je GE1 stale v problemoch ktore niesu schopny mat pod kontrolou....

2. já mám stejný problém taktéž na GE1 letím a zrazu jsem bez životů není tohle normální ani nejde dobře portovat skrze porty myslím si že tento server funguje už dlouho a takový problémy by zde neměly být

3. Belgam

Belgam Guest

4. Belgame Jirka je tady se mnou a kecame na tsku musis uznat ze su problemy v hre lebo dostat ránu za 400.000 nieje normalne.....Androš

5. Belgam

Belgam Guest

Ne nemusim to uznat , rpotoze do ted jsme byl ve hre a zadne problemy jsme nemel a to jsme delal i branu. Takze prosim link mate jak nahlasit problem.

6. a že to má více lidi to je normální ? připadá vám normální když se letí v bráně a na ráz pecka za 500 000 ??

7. Belgam

Belgam Guest

Jelikoz jste to nenapsali jak se ma a cela vec se pak nemuze proverit,je tema uzamknute. Pokud zalozite dalsi tema a nebude podle pravidel, bude nasledovat ban.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.