§Łα©orεmi§

Diskuze na fóru 'Kdo je kdo - hráči' zahájená uživatelem lacoremi, 18/8/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. lacoremi

lacoremi User

§Łα©orεmi§

_______________________________________________________________________________________________________________

Ahoj, rád bych Vás přivítal na mé rádoby profilové stránce tohoto fóra. Doufám, že Vám zhruba přiblížím, kdo jsem, proč jsem, případně kde jsem a vůbec.

"odpověď na otázku života, vesmíru a vůbec ..."
    _______________________________________________________________________________________________________________

Takže můj nick lacoremi, vzniknul tak nějak náhodou, jako všechny mé přezdívky na internetu. Dovolil bych si říct, že je asi nejméně známá a jsem rád, že právě díky ní nebudím v lidech někdy až zbytečnou míru otravnosti. Vymyslel jsem ho když mi bylo 11, možná 12 let a hru jsem začal hrát proto, že zrovna ve školním klubu byla velmi populární. Tenkráte se mi ani nesnilo, že hra se technologicky a obsahově dostane tam, kde je dnes.

No, kde jsem se vzal, tu jsem se vzal ... z mé matky samozřejmě :D. Tata tak měl na tom zhruba podobný podíl a vznikl z toho takový trochu šibnutý člověk a úchyl na komply a sítě (XenForo, vážně, to ještě dnes někdo používá :confused: - ale, na druhou stranu je XenForo obklopený zajímavou technologií, jako je třeba ElasticSearch ... chápu že i migrace by mohla být problémová, jako zakládání tohoto topicu :)). Mám CCNAv7 - ITN, takže asi něco málo vím, za profíka se úplně nepokládám, ale doma si s nějakou tou malinou (RPI 4B 8GB), Cickama (Catalyst 2960) a Mikrodickem (nějaké CCR) hraju. Studoval jsem na renomované vysoké škole, ale kvůli osobním problémům, které souvisely s rodinou a financemi, tak jsem školu úspěšně nedokončil a našel si práci v IT. Neustále se posouvám a učím - nejen o technologiích, ale i o lidech, protože právě bez nás lidí, by svět prostě nefungoval.

Žiji v druhé nejlidnatější vesnici v republice a pro všechny hejtry bych rád podotknul, mám se tu skvěle, líp, než na tý český Floridě na severu :D! Jen je tu občas vedro jak ... mno víte kde. Mimochodem, jsem otevřen jakémukoliv komunitnímu setkání, případně můžeme uspořádat nějakou víkendovou LANku!

Mno, žiju protože žiju, Život Není Krásný, to asi mluví za vše. Baví mě dost hudba, ať je cokoliv, jen ne trash mainstream (ano, mám na mysli hlavně českej pop a rap, Nintendo a Ezomatiase prosím ne o_O, stejně tak ne Bendíka, Myšku nebo Bagrovou ... ale i světový slaďárny ...), dost si v poslední době ujíždím na metalu, jezdíme s kamarády na fesťáky, ale jak řikám, nepohrdnu ani když hraje ABBA/Ace of Base nebo nějakej ten Bach.

No a odpověď na kterou všichni čekali = 24.

Díky za kousek prostoru zde na fóru a vidíme se v orbitě;)!​

Naposledy upraveno: 27/8/24
    zdarec1234 tohle ocenil(a).