Leonov dmg

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem _WatterR_, 31/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. _WatterR_

_WatterR_ User

Čau nasadil jsem si leonova dal do něj 20 lf-3 a seprom - Ubírám cca 6.000. neměl by ubírat tak 10 tis.?

2. sufuzky

sufuzky User

A trochu lepšie popísať výbavu ? študijne body irisi apis zeus máš? A pochybujem že by si s leonovom uberal 10K keď na golovi toľko berem a to mam aj lf4 profil pilota na lov...

3. _WatterR_

_WatterR_ User

20 lf-3 by měl dát 3.000 dmg v bibli je že na domovských mapách ubírá 200% to je 6.000 a ještě seprom...

4. sufuzky

sufuzky User

Nevieš čitať?

5. jeetee

jeetee User

6. _WatterR_

_WatterR_ User

sufuzky výbava stím nemá nic společného. Tak to moc velkou dmg teda nemá :(

7. sufuzky

sufuzky User

Si robíš zo mňa srandu alebo čo? je rozdiel mať 8 flax alebo 8 irisov, zeus apis. Okrem toho profil pilota ti zvýši dmg okolo 20% a vrtačka o 20% ďalej full havock o 10% zvyšuje tak mi tu nepíš že to nemá nič spoločného.

8. _WatterR_

_WatterR_ User

jenomže výbava je něco jiného ;) mam full iris srdce žádný desing na letouny ani apis a zeus...

9. |Oromë|

|Oromë| User

10. _WatterR_

_WatterR_ User

Dobře, čekal jsem teda větší dmg :/

11. =Marvin=

=Marvin= Guest

_WatterR_ vetsi DMG mas v raketach (zakladni poskozeni x2), s PLT 3030, Sepromem a formaci Klin se da s nimi dosahnout zajimavych cisel.
    Jinak jak tu bylo napsane, domovsky bonus Leonovky plati pouze na lod, na letouny se nevztahuje.
    Mas jeste neco k tematu, nebo muzeme povazovat za zodpovezene?

12. _WatterR_

_WatterR_ User

Ne děkuji už nemam žádnou otázku!

13. |Oromë|

|Oromë| User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.