Letounky

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem EnTiTa, 21/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. EnTiTa

EnTiTa User

Ahoj, mám tu jeden takový problém a nenašel jsem nikde nic k tomuto, tak se zeptám zde.
    Je možné aby hráč nějak dokázal ''bugnout'' DarkOrbit natolik aby měl 8 flaxů a 1 iris? Pokud ne tak bych rád věděl kam dát tohoto hráče na prověření.

2. Zrovna to resim s podporou -- proc se mi to stalo -

3. Korben

Korben User

Bobo_tree_cz Riešiš to na podpore ? Vlož mi sem číslo tiketu.

4. Kubino

Kubino Guest

EnTiTa

a je ten deviaty dron naozaj Iris a nie náhodou Apis alebo Zeus? Výzorovo sú okrem farby dosť podobné.

5. Kubino popisu co se stalo: asi jde o vyjmecny jev ci chybu.

Normalne jsem mel 8 ks letounu 1x Iris a 7x Flax

dokoncil jsem missi s nazvem:

21.02.2015 - 04:37[​IMG]Mise „Operace Alcatraz“ byla úspěšně splněna!

v teto Misi po splneni obdrzis 1 x Flax - vubec me nenapadlo ze mam 9 letounu 1x Iris + 8x Flax - pak se strhla lavina dotazu jakto ze mam 9 letounu atd - Entita vyhrozoval ze mi zablokujete ucet - ze jsem nejakej chet....

Radeji jsem 1x Flaxe prodal nez toto poslouchat .

Diky za zajem .

Bobo

----------------------------------------------
    Zatim jsem nenasel ani na foru ani kde to mam resit - pisni mi prosim odkaz kde najdu tech podporu.

Naposledy upraveno moderátorem: 22/2/15
  6. -Kaperko-

-Kaperko- User

vpravo hore stredna ikonka s ? na hlavnej stranke. v okne co ti vyskoci je odkaz na podporu

7. Korben

Korben User

Bobo_tree_cz Nepíš viac príspevkov pod seba. Ak ešte na tvoj príspevok nikto nereagoval, tak využi možnosť upraviť svoj príspevok. Prečítaj si Jak správně přispívat na forum

Najprv píšeš že to riešiš na podpore a potom ani nevieš kde je podpora. Pre budúcnosť, každú chybu v hre je potrebné hlásiť, inak sa to môže brať ako využívanie chyby v hre a môže sa stať že v takom prípade bude účet zablokovaný.

8. EnTiTa

EnTiTa User

Já sem nevyhrožoval. Já jsem pouze napsal, že tě hodím na podporu, ale první jsem to hodil jsem abych se dozvěděl jestli to je bug a nebo sis to bugnul. A Kubino- ten letounek je opravdu iris.

9. Kubino

Kubino Guest

Táto úloha je pomerne dlho, veľa krát sa riešilo či to pripíše Flax ale žiadny to nepripisuje ak už má človek 8 dronov. Neviem ako sa u teba táto chyba stala ale ak chybu nevyužívaš o účet sa báť nemusíš. Treba to ale nahlásiť či už na podpore alebo tuna na fóre aby sa zneužitiu zabránilo aj pri ostatných hráčoch.

Bobo_tree_cz tohle ocenil(a).
  10. EnTiTa

EnTiTa User

OK, tak pro mě je to vše pokud už k tomu nechce nikdo nic říct, tak bych někoho poprosil o Lock, děkuji.:)

Bobo_tree_cz tohle ocenil(a).
  11. =Marvin=

=Marvin= Guest

Na zadost autora uzaviram, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.