Letouny

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ĐЯΛGØИ•¤ƒ•PORUBA, 23/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den kdes byl Restart v 15:00 ale po Restartu se mi změnilo postavení letounu místo Zeuse mám Apise a místo Apise mám Zeuse lítám bez zobrazených letounu takže sem si toho hned všiml a vůbec se mi to nelíbí tem vzhled :( tak sem napsal na podporu a poprosil sem jestli by mi to nemohli hodit spátky a jejich odpovět je tyto věsi se řeší na FORKU ale nvm na forku se ptá když nekdo něco neví ale když je problém přímo ve hře tak to má řešit podpora ale nvm no :( takže sem tady a chci se jenom zeptat a poprosit jestli by sem to nemohl mít tak jako předtím :) jak sem zjistil tak nejsem jediný a má to více lidí.

Server:cz1

2. *SATKO*

*SATKO* User

GE1 zmenilo mi pozície Havoc v irisoch,kedže nemám všetky hned som to zbadal.Myslim,že preto lebo neboli v oboch konfách rovnako

3. 123812

123812 User

4. Korben

Korben User

ĐЯΛGØИ•¤ƒ•PORUBA Tak ako ich máš, tak ti aj ostanú, nikto to prehadzovať nemôže. Ak sa niečo zmenilo, tak len zobrazenie.

5. no ale nechápu 1 věc proč to BP po restartu takhle změnil ?? mám kámoše co si prodal 2 irisky na 16 lvl aby to měl tak jak to chce protože to je potom na pořád ale tet jak se to změnilo tak nebyl moc rád jako mám 1 radu když po dalším restartu dají tak jako to bylo předtím ty letouny tak by se všechno vyřešilo a bylo by to všechno v pořádku na podpoře mě poslali někde přitom by stačilo změnit 2 letouny njn zase chápu že jim tam každou chviku chodí správy a oni se to snaží vyřešit aspon doufám že to tak je

6. Belgam

Belgam Guest

A jak by to mela podpora asi udelat?

7. sem se jenom zeptal a poprosil jestli by mi jenom vyměnily Zeuse místo Apise a naopak abych to měl tak jako předním tot vše ale oni mě poslaly tady a tady sem se dozvěděl že to asi nejde

8. Korben

Korben User

ĐЯΛGØИ•¤ƒ•PORUBA Programovanie , nieje vlakové depo, že ti prehodia vagóny ako chceš. Jednoducho prehodiť sa to nedá a nikto to urobiť nemôže. Na funkčnosť hry , to vplyv nemá. Zvykneš si :)

Jupiter33 a *SATKO* tohle ocenili.
  9. ok no ale nevím proč to všem změnily no :(

10. *SATKO*

*SATKO* User

Korben,prepač ten post som dal neumyselne nejako mi to zblblo.Suhlasím s Tebou.Každý reštart niečo sleduje a môže byť nejaký vedlajší účinok,ale hrateľnosť to neovplyvní

11. Takže pokud jsem to správně pochopil, změnilo se pořadí letounů a zpřeházely se nich designy, o nic jiného nejde?

12. Korben

Korben User

13. Korben

Korben User

Považujem za zodpovedané.

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.