LF-4 kappa nebo Epsilon

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem zebrik12, 13/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zebrik12

zebrik12 User

Ahoj. Potřebuji dosbírat LF4, zajímalo by mě, která brána je výhodnější jestli kappa nebo epsilon ? Herculesu mam už 11. Postavil jsem stavěl 7 epsilonek a nepadla mi LF-4 ani jedna. Zase u Epsilonky je šance 33 % a u kappy 25%, epsilon má míň dílků, tak nevim kterou mam stavět, tak by mi zajímaly vaše názory. Díky za rady. :)

2. Ak už maš full hercul tak by ai mal stavať epsilony.Ps.za uridko možeš zbierať bedne ak paladkuješ a nestavaš brány za uri..

3. 123812

123812 User

Já myslím, že epsilon.. klidně i hádes pokud máš známosti s hráčema co by s tebou šli :)
    Já mám 1 hades- 1LF-4
    2 epsilonky - 1Lf-4

4. Polas

Polas User

Já stavěl 42 zet a klíče jsem použil na akci lf-4 a vycházelo my to -+ 50 klíčů jedna lf-4, epsilonka vyjde určo dráž a lf-4 nejistá,spíš bych šetřil urko pak koupit slevu balíček a nakoupit klíče a čekat na akci lf-4, ale tady má každý štěstí na něco jiného tak nevím jaké štěstí bys měl ty.

5. |Oromë|

|Oromë| User

zebrik12 Aj ja som nazoru, ze najrychlejsie ziskas LF4 z bedni. Ak chces robit brany, tak rozhodne vacsie sance su pri epsilone(33%), kappa je drahsia na stavbu a sanca na LF4 je len 25%.

6. zebrik12

zebrik12 User

taky je tu možnost, že bych stavěl zety je z nich 25 klíčů, ale to je asi blbost že ?

7. Kubino

Kubino Guest

Tak to je už na tebe akým smerom sa chceš uberať, či vsadíš na bedne alebo na na brány. Ak chceš zbierať bedne a myslíš, že z cca 100 ti apsoň jedna LF4 padne rob Zety. Ak si to nemyslíš, rob Epsilon. Pozri si svoje štatistiky z minulých brán/bední na padanie LF4 aj to ti pomôže. Ak si z 7 Epsilon dostal 0 laserov neviem či má význam ich stavať.

Osobne mi to viac padá z brán, už si to nepamätám presne ale mám to cca polovicu brán z postavených padol laser. U bední mám bilanciu 500/0 takže u mňa je to jasné.

8. zebrik12

zebrik12 User

z posledních 50 beden mi padla 1 LF-4. Ale zas musim stavět nějaké brány abych měl U a bílou.

9. Kubino

Kubino Guest

Veď dobre, preto by som odporúčal ísť asi na tie Zety nech máš klúče, kedže máš pri Epsilon bilanciu ako máš.

10. zebrik12

zebrik12 User

tak já zkusim ty zety :)

11. =Marvin=

=Marvin= Guest

zebrik12 stačily ti tedy odpovědí, nebo máš ještě nějaké otázky k tématu?

12. zebrik12

zebrik12 User

asi stačí. můžeš zamknout.
    Díky všem za rady :)

13. =Marvin=

=Marvin= Guest

Zodpovezeno a uzavreno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.