Podpora LF-4 v truhlách

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem trcpuf, 18/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. trcpuf

trcpuf User

Ahoj, chtěl bych se zeptat jak je uděláno % šance na získání LF-4 v truhlách atd... zda je % na hráče ( což tomu se přikláním ) nebo % na truhlu. Ptám se a píšu to protože co sleduju tak xxxxx hráčů ze 100 truhel má až 20 LF-4 a při jakýkoli akci získá další. Já za dva dny sebral přes 700 truhel a ani jeden a navíc mi padaly věci které seberu z cargo boxů. Tak by mě zajímalo jak tenhle systém "výhry" funguje.

2. musíš sbírat na akci lf4(3x vetší šance na získání lf4) nebo na zeus akci.

3. trcpuf

trcpuf User

při nedávné akci sem jich sebral 400 a nic, proto by mě zajímalo jak je systém proveden, protože 400 truhel a nic se mi moc nezdá. Evidentně já se svým LVL 14 nemám ani šanci..... ( a 400 truhel při trojnásobné šanci to je jak kdybych jich sebral 1200 normálně a nepadl mi ani jeden, což je dost deprimující když jich velké procento hráčů sebere max.500 a sou full LF-4 )
    ------------------------------------------------
    tak už bych to asi neřešil, co sem koukal tak za 1000,- se dá koupit účet s 60LF-4 a samí top věci ( tituly zástupce firmy atd...) což je o 600% levnější než to co sem do toho investoval teď a nemám ani ň.... Tady by se měl asi DO zamyslet co je pro něj výhodnější....

Naposledy upraveno moderátorem: 18/1/16
  4. Korben

Korben User

trcpuf, Nepoznám hráča, ktorý by zobral 500 debni a bol full LF4. A čo sa týka kúpy , tak si dobre prečítaj VOP, aby si sa potom nečudoval ak budeš mať účet zblokovaný.

Jednu tému k pirátskym debnám tu už máme nájdi si ju v sekcii
    Diskuze o hře / zpětná vazba

A nepíš viac príspevkov pod seba, máš možnosť príspevok upraviť, ak chceš niečo dopísať a pod teba ešte nikto nepísal.

Duplicitná téma.

Uzavreté, LOCK.

5. Belgam

Belgam Guest

Zajimave jakou ty mas smulu, tolik beden a nic. Nebo je pravda jina, od zalozeni uctu sebrano 192 beden.

Cim vic beden napises, neznamena ze je neco spatne ve hre. Znamena to ze lzes.

!W!A!N!T!E!D! tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.