LF-4

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem »●Μ●Λ●Я●Ψ●Ķ●Λ●И●Ц●«, 25/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Keďze ma kompletne prešla chuť do hry po 420. klúčoch bez lf-4, 6tich epsách bez lf-4 a 6tich kappách bez lf-4, rád by som sa opýtal pánov, ktorí tvrdia že je to náhodné, kde mám tie Lf-4 začať zháňať?? Alebo mi jednoducho niesú súdené a mám skončiť s hrou ktorá už nieje hrou ale lotériou?

2. Korben

Korben User

Rozhodnutie je vždy na tebe, nikto ťa nenúti hrať, nikto ťa nenúti kupovať kľúče, jednoducho nikto ťa do ničoho nenúti. máš slobodné rozhodovanie. Ja neviem čo tu od nejakých pánov čakáš ?

3. Korben

Korben User

Radu ? Ak vidím že mi to nepadá, tak to nerobím na silu. Pri počte brán ktoré máš , pri počte dizajnov na stíhačky, si oproti niektorým hráčom, na tom až moc dobre. ;)
    Nie tak dávno som natrafil na jedného hráča, ktorý pri počte 41 brán, mal 0 havoc. To už fakt musí naštvať.
    My nie sme všemocný a ovplyvniť padanie nevieme, inak by som bol už dávno full.;)

4. Ja sa ničoho nedomáham len som chcel dobrú radu čo začať robiť.. príklad: ,,zberaj len cez zlaté bedne", ,,zberaj len cez víkend" alebo podobne.. Kde kedy komu za akých okolností to padá a podobne :) aby som mal čo skúšať aspoň pri tom úmornom zbieraní bední

5. Korben

Korben User

To ti bohužiaľ nikto nepovie, každému to padá inak. Inak už tu k tomu máme diskusiu vytvorenú, tak že si to tam môžeš prečítať.:)

Diskuze k tématu : FAQ - Pirátské bedny

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.