Lightning

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ♦WĀNŦΣD♦, 4/12/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -baghira2-

-baghira2- User

Ten prvý tartarus na GE6 sa fakt bránil. #214 #219
    A zrovna tak skončil zostrelením.

Avšak táto téma nie je o tartaruse verzus Pusat.
    Ale o Lightningu a základnej vege verzus tartarus.
    A tie sú na tom bohužiaľ horšie, nakoľko majú len 10 slotov pre laserové delá na palube.

Ale ani to mi nebránilo na GE5 sundať 2x tartarus s obyčajnou vegou typu Revenge.
    Aj keď autíčkovali. Priznávam.

Na rozdiel od prvej tartarus z GE6. Aj keď sa bránila chabo, ale predsa. :);)

P.S.: Skôr by ma zaujímalo, či sa už niekomu podarilo na Lightningu zostreliť Tartarus.
    A nie, že zase budú tu vypisovať, len Tí istí.

Naposledy upraveno: 8/12/16
  2. Alyctro

Alyctro User

lighting je a naozaj skvela lod so skvelym dizajnom (jednoznacne najkrasi dizajn ) nie jak ta traposina tatarka a dalej sa mi k tomu už nechce písat bo som sa vyjadril do ineho vlakna xD , tu lod by chcelo trocha dorovnat tatarke , dizajn nových lodi by sa mohol trocha uberat smerom jak lighting , on proste nema chybu , aj ked som s nim viac dolu jak na mape , houk , dohovoril som

-baghira2- tohle ocenil(a).
  3. *Firefox1*

*Firefox1* User

Máš pravdu co do zpracování Lighting a ještě Venom jsou nejpovedenější, ostatní nové lodě Pusat,Tartarus trochu odfláklé, bez nápadu a taktéž ostatní přebarvování Gola jako Surgeon a pod. jen na škodu.

Alyctro a -baghira2- tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.