Lišta

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Sentiero, 31/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sentiero

Sentiero User

Mám problém s obyčejnou lištou v herním okně. Když se přihlásím na mapu nebo pokaždé když skočím portem, tak lišta se sama od sebe přesune na loď, což mi samozřejmě zavazí. (Jestli jsem to špatně popsala, tak můžu dodat video.)

No použila jsem ccleaner, odhlásila se a znovu přihlásila, ale lišta pořád skáče, tak nevím, čím by to mohlo být způsobeno?

ID: 21806952

2. sufuzky

sufuzky User

Skús resetnuť nastavenia mne to pomohlo.

3. Sentiero

Sentiero User

Tak jsem resetovala nastavení, no bohužel to nepomohlo. Lišta při warpu nebo při skoku portem pořád skáče kam chce. :confused:

4. |Oromë|

|Oromë| User

Sentiero Cize po skoku cez port ti lista skoci inam? Zvlastne...

Skusil by som asi viackrat cleaner, iny prehliadac a mozno by som resetol PC a router. Pre istotu by som si presiel aj aktualizacie(Java, FP, prehliadac).

Na inom serveri si to neskusala?

5. RobPol

RobPol User

Toto se stává i mě s novou rychlou lištou, hodím si ji na stranu, a po skoku či relogu je ve prostřed stránky na lodi.
    Reset routeru, PC, CCčko, jiný prohlížeč, ani reset nastaví nepomáhá.
    Java FP aktuální

6. |Oromë|

|Oromë| User

No mne sa ta lista nepohla este ani o centimeter.

Mate odkliknute automaticky skryt sekundarnu listu akcii? Potom by sa lista nemala vobec hybat ani skryvat.

7. Sentiero

Sentiero User

|Oromë| dalo by se říct, že ta lišta skáče vždy při změně mapy nebo lodě- portování, warp, přihlášení, změna hangáru.

Javu jsem nedávno aktualizovala, FP by taktéž měl být v pořádku. Hraji na opeře, zkoušela jsem mozillu a nic.
    Nemám premium, takže mám jen základní lištu.

Zkusila jsem 2 jiný servry a tam to bylo v pořádku, ale na GE1 kde hraji, ta lišta pořád skáče.

8. |Oromë|

|Oromë| User

Sentiero Prave som skusil GE1 a listy funguju spravne.

Okolo 12 bol tusim restart. Problem stale pretrvava?

9. Sentiero

Sentiero User

|Oromë| Ano, problém stále přetrvává.

Na ostatních servrech žádný problém s lištou nemám, jen tady, kde hraji.

10. RobPol

RobPol User

Myslím, ale nejsem si jist na 100.% ale u mě to zřejmě již je v pořádku.

11. Sentiero

Sentiero User

Je tedy nějaké řešení tohoto problému?

12. |Oromë|

|Oromë| User

Ak to nieje globalne, tak ti mozeme maximalne radit co skusat.

Na GE1 sa mi lista nepohla, skocil som cez porty 10x a skusil som aj warp. Zaujimave je, ze inde ti to ide... Skusala si zalozit druhy ucet na GE1? Zaujimalo by ma ci ti to bude skakat aj tam.

Este som zabudol, skace ti to v 3D ci v 2D? alebo v oboch?

13. Sentiero

Sentiero User

Na druhým účtu na tomto servru, nebo na jiných servrech se lišta ani nepohne,ale tady...Zkrátka potřebuju, aby ta lišta byla tam kde ji dám a kde chci, aby byla, a ne že pokaždé, když skočím portem je někde jinde, jak je tomu teď.

I ve 3D i ve 2D.

Před pár dny to bylo v pořádku, ale teď..nebo dělám něco špatně?

(snad nebude vadit)

14. *Firefox1*

*Firefox1* User

Tak to mi při tomhle nastavení lišty do L dělá taky, stalo se mi to včera , když mi přestalo fungovat nastavení přes klávesy a musel jsem to celé resetovat. Pak už lišty do L nešly nastavit, svislá skákala doprostřed.
    Musel jsem rychlé sloty nechat uprostřed dole jak byly původně. :cool:

15. |Oromë|

|Oromë| User

Sentiero Vyzera to dost neprijemne.

Skusal som na GE1 a aj inde vsemozne nastavenia listy, aj do L, no ani raz sa nepohla. Najdivnejsie je, ze problem ako keby bol len na tvojom ucte, inak by ti to blblo vsade.... Nahodou na inom PC a nete si to neskusala?

skusim sa nato este pozriet, uvidime co sa s tym bude dat robit. Moze ist aj o chybu hry, ktora sa prejavuje len u maleho % hracov.

16. RobPol

RobPol User

Ted jsem skočil z UBA arény a mám lištu zase na lodi.
    Když mi to dělalo, stačilo reset nastavení, no ten ted už také nepomáhá, ted jsem zkoušel nastavit a skočit portem, a hups zase je na lodi :D
    Ted jsem si všiml při bránění stanice, kdy jsem hledal film, tak když zmenším okno hry, lišta se též hodí na lod, i když okno zpět zvětším lišta zůstane na lodi.

Naposledy upraveno: 4/9/15
  17. Sentiero

Sentiero User

|Oromë|ne, na jiném pc a netu jsem to nezkoušela, ty nemám bohužel k dispozici.

Budu ráda, pokud se to začne řešit. Kdyby tebe nebo kohokoliv jinýho nějaké řešení napadlo, sem s ním. Lišta mi skáče už týden a ne a ne se toho zbavit.

18. =Marvin=

=Marvin= Guest

Sentiero aby se mohlo něco řešit, je také potřeba dodat kompletní testy: Ohlašování technických problémů ve hře
    Jinak použila jsi mezitím znovu CCleaner? Zkus ještě resetovat nastavení UI, a znovu kompletně promazat pomocí CCleaneru, při zavřeném prohlížeči. Na jiném prohlížeči se problém také vyskytuje?

19. Ja mam podobný problém ked presuniem lištu napríklad hore po prelogovani alebo obnoveni stránky je zasa tam kde bola to iste v 2D aj 3D aj po resetovaní nadstaveni aj po aktualizovani prehliadaca fp aj javy. Ešte dodam ze stou listou kde si vyberate rakety atd nemozem ju nikde presunut ani snou pohnut :D

20. |Oromë|

|Oromë| User

●Şкyℓinę● Ta zakladna lista kde si vyberas veci sa moze premiestnovat len v premium mode, cize ak nemas premium, listou nepohnes.

Rad by som vedel ci vam lista bude fungovat normalne na inom PC a inom nete, zohnat si ine zariadenie a siet dnes nie je problem, pomohlo by nam to vylucit chybu serveru. Lebo celkovo sa mi nezda, ze by bol problem v hre, skor to bude nieco v sieti, v nastaveniach a pod.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.