Loď u základny na 5-2 přestává střílet.

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Spartakus, 14/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Spartakus

Spartakus User

Zdravím. Nevím jestli jsem jediný, ale stává se mi docela často, že mimo základnu na 5-2 nakliknu Anihilátora, začnu do něj střílet, couvám k základně, abych se zbavit těch prevítů co okolo něj létají (Barracudy, inteři...) Zaletím k základně a loď přestane střílet a Anihil střílí dál. Nebo, přestane taky střílet a začne mi zdrhat a musím ho zase honit přes čtvrtinu mapy. Je to docela otravné. Je to chyba, nebo to tak má být? V jiných zónách neútočení na 5-2 se mi to nestává.
    ID:78725821 CZ2

2. Korben

Korben User

Na budúce by som poprosil tému do technických otázok. Jedná sa predsa o technický problém, alebo chceš diskutovať ?
    Môžem tému presunúť , no ak chceš o tom len diskutovať, tak ju tu nechám.

3. Spartakus

Spartakus User

Tak můžeme to přesunout. :) Testy dodám.
    Chrome:You have version 16,0,0,305 installed
    Javu mám verzi 8 update 31
    Prohlížeč Opera a operační systém Windows 8.1
    Snad je to všechno. :)
    Stává se mi to hlavně, když přepnu peta do režimu kamikadze, nebo změním formaci, konciguraci a občas i munici. Takže celkem často...

Naposledy upraveno: 14/2/15
    Korben tohle ocenil(a).
  4. |Oromë|

|Oromë| User

Spartakus Ja by som to ako chybu nebral, na 5-2 zakladne to robi odjakziva.

Tento problem vznikne vtedy ak si tahas NPC z mapy a nemas ho pri prilete na zakladku v dosahu, vtedy ti hodi zonu neutocenia a prerusi tvoj utok a aj utok NPC, podla mna je tak nastavena zona neutocenia na zakladkach, hlavne kvoli hracom ktori tam chcu uniknut pred lovcami.

Zona neutocenia na zakladni je nastavena inak ako zona na portoch, tot moj nazor na vec.

5. Spartakus

Spartakus User

Páni ocenění od Korbena, to potěší. :)
    |Oromë Aha tak pokud je to tak nastavené, tak je to v pořádku. Stejně už těch Anihilů potřebuji jen 23, potom budu mít úkoly na piráty hotové a půjdu masakrovat uber mapu. :) Ono se mi to občas vypne i když s ním bojuji přímo u základny. Stačí na Petce zapnout Kamikadze. U jednoho se mi to včera stalo snad 3x, to už naštve. Naštěstí moje Aegiska vydrží lecos i když mi taky blbnou štíty, ale to neřeším, stačí přepnout konfiguraci tam a zase zpátky :) Děkuji za odpověď nemám další otázky. :)

6. loputa97

loputa97 User

Jsem to úplně stejné, a navíc potom co kousek anhil odletí od základy a chci zaútočit, tak to opět napíše zona neútočení ... Co vím, je to u mě dlouhodobý problém :(

7. Kubino

Kubino Guest

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.