Loď

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ßłąċĸŞĦĘĘP●ChatBan™, 2/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Byl jsem na Golikovi na starých, tak jsem si řekl, že si dám leonova. Klikl jsem druhou halu a nasadil leona místo gola, a pak mi najednou zmizla spearhead. Takže spearhead mi to aut. prodalo..
    Jsem si jist, že jsem klikl ať jde leonov místo Goliatha a né místo spearheady.. :/

Jste schopni mi s tím nějak pomoct, nebo mi řeknete že je to moje chyba i když se to nějak buglo?

Díky, BlackSheep

2. Spartakus

Spartakus User

Jak se ti mohla prodat loď? Kolik máš hangárových hal?

3. Hangárové haly mám 2. A Když hodíš leona na gola golik se ti prodá (s tím jsem souhlasil) Ale určitě bych nedával leona na místo spearheady a překliknout jsem se nemohl.. Měl jsem nastavenou hangarovku 2, dole se mi točil golik, klikl jsem na leona, dal f5, a spearhead fuč, golik zustal a leonov mistop spearheada.. a pak jsem koukal do bilance a bylo tam tohle: 02.04. 11:33Loď Spearhead byla prodána.+ 112,500 k.

4. Kubino

Kubino Guest

Nejde o to čo sa ti kde točí a kde si mal kliknuté, ide o to aká hala bola aktivovaná :)

5. Aktivovaný byl Goliath.. Právě o to jde..

6. Kubino

Kubino Guest

To ale nemáme ako overiť, vieš ono veľa krát sa mi stane, že mám kliknutú halu napr. číslo 4 a behám v nej, zobrazuje mi ju všetko ale aktivovaná je dvojka.

Keby je aktivovaný goliath nemá ti to ako prepísať Spearhead.

Btw. tu na fóre tak či tak nič nepripíšeme, skús na podpore ale nič ti nezaručím či to budú mať ako overiť a vyriešiť ;)

7. ... přesně tohle jsem čekal ... že se k tomu BP podpora postaví zády... No co, těch 60mega mě nezabije.. teďka už je sice za 150mega ale to zvládnu, každopádně díky :)

8. Kubino

Kubino Guest

Akými zády? Písal si tam? Ja nie som podpora, jednoducho som len povedal, že to nemusí byť dohľadateľné na akej hale si to menil. Netvár sa hneď na urazeného ja sa ti snažím pomôcť, či si tam ale napíšeš mi je teda jedno.

9. Kubi, já se netvářím uraženě :) Jenom mě to mrzí prostě no.. Už jednou jsem tam řešil problém a oni řekli že mám smůlu.. Proto ta negativita.. :) K tobě to není, tys udělal maximum, teď je to na mě, a já na to kašlu, akorát to stojí nervy, a ty nervy mě za tich 60mega nestojí, jen jsem se chtěl zeptat zda jste schopni s tím udělat něco vy, to je vše :)

10. Kubino

Kubino Guest

My nemáme prístup na účet, bohužiaľ. Podľa mňa za skúšku nič nedáš, ale ako teda chceš :)

Ešte nejaké otázky teda?

11. Ne děkuji, můžeš to uzavřít :)

12. |Oromë|

|Oromë| User

ßłąċĸŞĦĘĘP●ChatBan™ Na tvojom mieste by som to na tej podpore skusil, taketo problemy moze riesit len podpora, my ti mozeme maximalne poradit.

Zodpovedane, LOCK

13. Korben

Korben User

ßłąċĸŞĦĘĘP●ChatBan™ Jednoznačne si si danú loď predal. Jedovať sa môžeš len sám na seba. Klikol si na inú halu a predal to čo si nechcel. Za to nieje zodpovedná ani podpora a ani fórum. Hráči chcú mať všetko rýchlo a takto to dopadne. Bohužiaľ budeš si musieť znova danú loď kúpiť alebo vydražiť.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.