Login reklama

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem maxmicro, 8/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. maxmicro

maxmicro User

Ahoj docela dost mě štve ta reklama při nalogování na účet [ hlavní stránka né client ] Protože okey reklama mi až tak nevadí, ale vadí mi na tom to, že je psáno, že když reklamu shlédnu, že dostanu 100 uridia, ale už asi po 3tí je tam dlouhý video a v tomto případě si dovolím napsat, že za 2,5-7 minutové video je ubohá odměna v podobě 100 uridia .. To jako fakt mám čekat 2,5 - 7 minut na 100 uridia ? Skip a švihnu si jedno VK a mám to hned ...

1)
    časově méně náročné než poslouchat stupidní reklamu
    2) získám za to i ostatní jako je BZ, čest, kredity

Opravdu v tom případě mi to čekání za to nestojí .. Když je reklama do 1dné minuty nemám problém si počkat.

PS: Foto je ořízlé, protože mi upload server odmítá nahrát celého prohlížeče, kvůli velikosti souboru. Ve fórum jsem 5 minut hledal v sekcích, kam bych toto vlákno mohl vložit, nejvhodnější místo mi přišlo sem, pokud je to špatně, tak se omlouvám.

2. PaiMei

PaiMei User

Odměna není nic moc, nikdo tě ale přeci nenutí se na to video dívat. Podobné je to v gg, tam za jedno video je 1ee. Nevím, jestli na to někdo kouká :D.

3. maxmicro

maxmicro User

Mě většinou video v GG nebo ve skylabu na zkrácení času nejde .. Třeba ve skylabu mám 10 / 10 videí .. skouknu možná tak jedno když de a další nejde, protože není prý video a pak přijdu o zbylých 8 možností zkrácení ...

Naposledy upraveno: 8/7/15
  4. =Marvin=

=Marvin= Guest

Ale nikdo te preci nenuti divat se na reklamu pri prihlaseni az do konce, od toho je tam tlacitko na preskoceni. Tak v cem je problem? Nechci se divat na dlouhou reklamu-> preskocim.

5. maxmicro

maxmicro User

V tom, že jsou tam přemršeně dlouhé reklamy ...

Však jo, jakmile je tam delší reklama, tak skip.

PS:Už tak mi přijde vtipná ta poznámka dole, vím, že za to česká skupina nemůže, tak vám to nebudu dávat ani za vinu, to samí ty reklamy ...

6. Sentiero

Sentiero User

maxmicro myslím, že je zbytečný sledovat reklamy, který jsou delší než 1 minutu.
    Oni tam sice píší, že po shlédnutí reklamy až do konce obdržíš odměnu, ale třeba já odměnu dostanu ikdyž reklamu přeskočím.

A ikdybys tu odměnu nedostal, tak je určitě zbytečný sledovat takhle dlouhý reklamy- začně to 6ti minutovýma a končí to 20ti minutovýma reklamama. To ten čas můžeš věnovat lítání a vyděláš si mnohem víc.

maxmicro tohle ocenil(a).
  7. Korben

Korben User

Aj ak dáte preskočiť reklamu, tak bonus sa pripíše. V noci som išiel skúsiť 3D a ani neviem že by som nejakú reklamu pozeral a 100U sa pripísalo.
    • 08.07. 00:16 Pozri si reklamu a získaj odmenu! + 100 U.

8. =Marvin=

=Marvin= Guest

To take obcas pozoruji, pri pomalem pripojeni, se nekdy reklama ani neprehraje, ukaze se jen prazdne okno ktere se po par vterinach samo zavre + se pripise bonus.
    Opravdu nevidim smysl v tom resit jestli ma reklama 30 vterin, 6 minut, ci hodinu. Jednoduse vzdy po 5 vterinach staci kliknout na preskocit a je pokoj.

9. -xghost-

-xghost- User

Taky se mi to připisuje i po odkliku po 5s. Akorát u některých tam to odkliknutí není - ale naštěstí jen dost výjmečně - to holt wc, příprava pití,...

10. maxmicro

maxmicro User

Fajn okey ... Nesleduju zda mi to připíše nebo ne -_- Věřil jsem v to, co bylo psáno .. jestliže se to připíše i po skipu, tak okey .. díky za mařený čas >_<

Edit:
    Jo máte pravdu.. dneska jsem reklamu skipl a teď jsem zpětně dohledal v deníku ..
    08.07.2015 - 05:57[​IMG]
    Odměna za shlédnutí reklamy obdržena!

Jestli nikdo nemá námitky, tak bych byl rád o uzavření tohoto vlákna, díky.

11. =Marvin=

=Marvin= Guest

Povazuji za vyreseno a uzaviram.
    LOCK!

12. Kubino

Kubino Guest

Píšem znovu, pri načítavaní reklamy par krát kliknite na Windows lištu a reklama zmizne, 100 U na konte ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.