Lord Of War (LoW) sólo

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Cicík, 6/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Cicík

Cicík User

Dobrý večer.
    Mám dotaz ohledně skupinové brány Lord Of War (LoW).
    -> Je trestné, když do brány naskáči s přáteli, oni se nechají záměrně zničit a já ji dodělám sám ?
    Předem děkuji za odpovědi.

2. Brána byla upravena aby toto nebylo možné, pokud tam zbude jen jeden hráč systém by ho měl vykopnout. Alespoň myslím že jsem to někde četl.

3. PaiMei

PaiMei User

• Pokud některý z hráčů skupinu opustí (např. v důsledku odpojení), může zbytek skupiny normálně pokračovat ve hře.
    • Pokud některý hráč opustí bránu (např. protože byl zabit), může do brány opět vstoupit za předpokladu, že je nadále aktivním členem skupiny.
    • Pokud všichni členové skupiny zahynou a žádný z nich se už ve skupině nenachází, může skupina do 5 minut opět vstoupit do brány a pokračovat ve hře. V případě překročení 5minutového limitu bude brána považována za prohranou.
    • Pokud hráč opustí skupinu nebo je z ní vyloučen před aktivací skupinové brány, vrátí se zpět na mapu x-1
    • Pokud hráč opustí skupinu nebo je z ní vyloučen po aktivaci skupinové brány, zůstane uvnitř brány a může pokračovat ve hře. Pokud však zahyne, už se do brány nebude moci vrátit.

4. Kubino

Kubino Guest

Má autor ešte nejaké otázky?

5. Cicík

Cicík User

Ne, děkuji :)

6. Korben

Korben User

Zodpovedané, uzavreté, LOCk.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.