Chyby LVL 14 BUG

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem PingvinCZ, 2/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. PingvinCZ

PingvinCZ User

Ahoj, Mam takovej problem. Když jsem se dostal na lvl 14 s aegiskou tak se mi tam napsalo že mi VRU mi přispeje Energiji do galatickych bran. Ale to se nestalo. Nevím jesli se neco stane kdyžtak odpovím a smažu to kdybi se mi to přičetlo

Nazev učtuPingvinCZ

Děkuju.

2. to je nějaká kravina ne ? :D od kdy BP přidává 14 lvl EE ?

3. PingvinCZ

PingvinCZ User

Mne to tam napsalo.

4. Hlavně na nic neklikej. A pokud jsi kliknul, nepiš své nikam přihlašovací údaje. Pravděpodobně jsi dostal nějaký fake email.

5. Korben

Korben User

A kde ti to napísalo?

6. PingvinCZ

PingvinCZ User

Ve HŘE mi to napsalo.
    -----------------------------------
    A kamoš mi dopuručil vam napsat.

Naposledy upraveno moderátorem: 2/1/16
  7. Korben

Korben User

Multipost spojený, prosím nepíš viac príspevkov pod seba, ale využi možnosť upraviť svoj príspevok.

Také niečo sa nikde nezapisuje a osobne ani neviem že by za level bola EE. O koľkej si dosiahol daný level ?

8. PingvinCZ

PingvinCZ User

14.

9. Korben

Korben User

Čo 14? Ja so sa pýtal na čas, nie na level.

10. PingvinCZ

PingvinCZ User

Jako kdy se to stalo ?

11. PingvinCZ slyším to poprvé,že by BP daroval na 14 levelu EE :D to ti zase kamarád pověděl nějakou kravinu,nevěř všemu co kdo řekne

12. PingvinCZ

PingvinCZ User

No viš. mně to napsalo z toho jak je tam napsano nahoře POMOC. a napsalo mi to
    Potřebujemě tě na frontě Galaticka brana ti umožni proniknout hluboko do sektoru. a pak to napsalo VRU ti poskytne extra energii pro urychlení vystavby když jsem dosahnul LVL 14.

13. =Marvin=

=Marvin= Guest

Mám dojem že něco takového už jsem viděl, jednalo se o zvláštní nabídku, která vyskočila přímo v herním okně a po kliknutí přesměrovala do platební oblasti. Teoretiky mohlo jít o tohle, no ale bližší informace asi těžko zjistíme když autor nebude spolupracovat a nedodá údaje o které ho žádal kolega.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.