M pladba

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem PLPolish-legion-FX-, 21/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. nechtěl by Bigpoint zavés i mpladby ? třeba u T-Mobile se s tím platí dobře a dalo by se tím koupit i premium za sms

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

A co jsou to ty mpladby? Myslíš placení přes mobil? Tato možnost je zavedená u koupi Uridia, zavedení u ostatních položek je na rozhodnutí BP, u těch lze použít pouze standartní platební metody.

3. =Marvin= M-platba je něco jiného, než platba přes SMS. Pravdou je, že možností je asi dost na to, aby si každý vybral tu, která mu vyhovuje. Nicméně - všeobecně platí, že čím víc možností placení obchodník umožňuje, tím víc u něj nakupuje lidí.

4. tím se dá platit i větší částky když má člověk paušál nebo dost kreditu třeba by se dalo s paušálem koupit i premko na rok je to idealni reseni myslim si ze by to dost lidi ocenilo je to rychle a jednoduche

5. |Oromë|

|Oromë| User

PLPolish-legion-FX- Niesom podobneho nazoru, na rychle platby je kreditka a za tie roky som s nou nikdy nemal najmensi problem.

Vacsie polozky ako premium a vselijake balicky by som do mobilu nepchal a to hlavne z 1 dovodu, kto chce na toto pouzivat mobil je pravdepodobne neplnolety clovek bez kreditnej karty a ucty na mobil mu platia rodicia, a ti by asi neboli radi keby im dosli 100€ faktury.

Ak niekto chce pouzit argument, ze sa boji zadavat udaje o kreditke(hlupy argument), tak ten ma moznost platit PSC a neviem cim vsetkym.

6. oops.eu

oops.eu User

PLPolish-legion-FX- pokud ti není 18 a platíš přes sms, tak je lepší se kouknout na stránky paysafecard a tam si najdeš kde se to prodává, koupíš si kupon paysafecard v hodnotě klk budeš chtít, nic tě to nestojí, jenom ty peníze co tam máš platíš a žádné poplatky nebo něco není, jak jí vybereš/jak za ní něco koupíš na DO, tak jí normálně vyhodíš, já jsem si takto kupoval premko normálně, 2x 300kč a půlroční premko + mi zbylo na urko, navíc se ti to přičte ihned a nehrozí žádné problémy, doporučuji... je to rozhodně jednodušší než si posílat kredit na mobil a pak platit .)

7. jisap123

jisap123 User

|Oromë|: Tak kreditku se poslední dobou uživatelé celkem hodně bojí platit. Pořád je dost lidí, co přes ní platí, ale ubývají, jelikož se bojí o přístupové údaje. Já osobně používám PayPal - převod peněz nejde přímo z karty do BP a tím pádem případný "hacker" se vůbec ke kreditce nedostane.

Jinak náhodou M-Platba by se hodila spíše dětem. Na serverech jsou jak dospělý, tak ale děti, dospělý si mohou vybrat ze všech způsobů (vč. toho PayPalu, kreditky), ale děti si PayPal založit nemohou a kreditku jim většinou rodiče zablokuj, aby mohli jen vybírat, no a samozřejmě teď jediná možná cesta, jak získat nějaké výhody je přes SMS, která funguje jen na koupi 7500 u.

8. |Oromë|

|Oromë| User

jisap123 A prave deti si mozu kupit a bezpecne platit PSC. Ako som povedal, mobil nie je na platenie hier a rodicia by z toho nemali radost, ono totiz ak ma napr. niekto limit 20€ denne, tak si predstav aku sialenu sumu by nezodpovedne dieta dokazalo preposlat do hry.

9. jisap123

jisap123 User

Tak to samozřejmě je ovšem problém jiný. Navíc i když to tak nevypadá, nemůžeme každé dítě hodnotit jako potencionálního problémistu a požkozovatele rodičů :D
    A taky rodiče by si taky měli hlídat, co dítě s mobilem svede a nastavit mu limit menší, nebo nejlepší řešení mu zablokovat služby typu Premium SMS, nebo tedy ty m-platby. Jinak už vidím, jak si dítě kupuje PSC, ale samozřejmě máš pravdu v tom, že PSC je v tomhle ohledu plně dostačující
    P.S. Myslím, že m-platby, nebo premium SMS jsou u BP jen ojediněle hlavně kvůli tomu, že si operátor účtuje celkem velký poplatek a tedy produkt by musel být o dost dražší, aby BP dostalo to, co by "mělo" dostat (např. částka, kterou BP chce: 500kč, kvůli operátorovi celková cena: 550kč)? Je to tak? Pokud ne, tak se omlouvám, ovšem u hodně firem, podporující m-platby/premiumSMS, se to dá vidět.

10. pravda no nejaky poplatek tam je platil jsem 300kc a celkove mi nauctovaly 333kc takze to je nevýhodne no asi je nejlepší psf :) muzete zamknout

11. =Marvin=

=Marvin= Guest

Na žádost autora tedy uzavírám.
    LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.