Masopust boxy

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem PLPolish-legion-FX-, 19/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím mohu mít dotaz proč nejsou masopustní boxy na pvp mapach ? kostkuju denně a hlavně na pvp ale kvuli temto boxum musim na normalni mapy .. to je jedinej nedostatek teto akce jinak je parádní jeste bych zrušil toho digusora :D protože ten jen otravuje ;)

2. Foяmi

Foяmi User

Na PVP bývaj málokdy boxy akce. A zrovna u téhle akce na PVP nejsou.

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  3. |Oromë|

|Oromë| User

PLPolish-legion-FX- Prave kvoli pvp boxikarom su boxy len na normalnych mapach. V minulosti pametam mnoho veci aj na pvp, no teraz sa tam akciove boxy objavia len vynimocne. Je tam zalezenych mnoho hracov a vobec sa nedivim, ze BP chce vytiahnut hracov na normalne mapy.

Staci ti to ako odpoved?

4. Orome dík za upřesnujici info .. takto mi to stačí jen mě zajmal duvod toho je pravda ze na pvp boxikuje dost lidi no ja si zalezu na 3-8 a od pondělka jsem naboxikoval 6112 SAR-02 takže ja jsem maximalne spokojeny .. mužete lock

5. |Oromë|

|Oromë| User

Neni zac, od toho sme tu. :)

Ja to berem ako logicky krok, ze boxy su len na beznych mapach. PVP povodne sluzilo len na suboje, teraz je to skor farma pre spearhedky.

Zodpovedane, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.