Materializátor bran

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem *Firefox1*, 22/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. *Firefox1*

*Firefox1* User

Zdravím,
    poslední dobou se mi stává, že se po dalším kliknutí se ztratí již vyhraný předmět a nebo se nezobrazí již vyhraný multiplikátor pro aktivaci a pole je prázdné ?!
    Uvádím příklad s vyhraným multiplikátoram 3x , měl jsem tam již jeden a nakonec nic :eek:
    https://ctrlv.cz/shots/2015/11/22/U84v.png

Naposledy upraveno: 22/11/15
  2. Je to jednoduchý. Maximálně je x6 multiplikátor a jakmile ho získáš, tak se ti automaticky využije.
    Na obrázku máš kolem MCB-50 bílý čvtereček. Tzn. že tam se ti využil daný multiplikátor.

3. *Firefox1*

*Firefox1* User

To vím, že po x6 to padne automaticky, ale jak se dívám dopředu, tak pad teprve celkem x5. tak to ještě nemělo padnout.
    Prostě to nejek divně počítá a některé předchozí vyhrané předměty se po dalším kliknutí ztratí.

4. Korben

Korben User

Z toho čo vyhráš sa ti nič nestratí.

5. Z gg můžeš dostat za 1 ee 100 / 120 / 140 MCB-50. Ty jsi dostal za proklik 5 energií (3 dílky, xenomit a 100 MCB-50 *6). Takže to sedí. Ale z toho obrázku vážně nejde zjistit, jestli jsi tam už měl x3 multiplikátor nebo x2, jak ty tvrdíš.

EDIT: Tak pokud jsem to nakonec dobře pochopil, ty si myslíš, že jsi MCB-50 dostal jen pětinásobek (5*120), ale ve skutečnosti jsi získal šestinásobek (6*100). Tím pádem se nic neztratilo. Zkus občas klikat po 1, pak zjistíš, čeho můžeš kolik získat a nebude se ti nic "ztrácet" ;)

Naposledy upraveno: 22/11/15
  6. *Firefox1*

*Firefox1* User

Sandy_Rivers právě při klikíní po jednom si toho všimnu, je tam třeba munka, obnovím a někdy zmizí, někdy tam zůstane.

7. TRIXT

TRIXT User

*Firefox1*: Po nasazení nové brány jsem si též všiml, že pokud mám u ní nachystaný multiplikátor 2x a obnovím okno, tak po obnově multiplikátor zmizí. Vyřešil jsem to jednoduše. Neobnovuji okno, pokud tam mám multiplikátor. ;)

8. |Oromë|

|Oromë| User

No ja neviem, klikal som uz velmi vela bran a multiaplikatory mi nikdy nemizli a ani aktualne nemiznu.

9. TRIXT

TRIXT User

|Oromë|: Mě se to děje opakovaně. Mám multiplikátor např. x2. Nezatrhnu ho a přepnu na skylab a poté zpět na Kuiperovu bránu a multiplikátor je pryč, i když jsem ho před tím nevyužil. Na TS jsem to konzultoval s dalším hráčem a ten to nechtíc otestoval s multiplikátorem x5 a též o něj přišel.

Naposledy upraveno: 25/11/15
  10. |Oromë|

|Oromë| User

TRIXT Skusim poklikat viac v gg a uvidim.

A deje sa to dlho? Posledne dni som nemal cas defakto na nic, ak je to novsi problem mozno som si ho nevsimol.

11. TRIXT

TRIXT User

|Oromë| Děje se mi to od nasazení Kuiperovy brány a testoval jsem to jen u ní. Dnes jsem to opět otestoval. Postup:

1) Klikám Kuiperovu bránu po jedné tak dlouho, dokud mi nepadne multiplikátor
    2) Nepoužiji multiplikátor a kliknu na Skylab
    3) Kliknu zpě na Galaktické brány
    4) Kliknu na Kuiperovu bránu
    5) Multiplikátor je "fuč"

A toto mohu zopakovat kdykoliv.

12. Taktiež som to skúsil a multiplikátor mi zmizol pri bráne Kuiper len pri ostatných (Alfa,Beta,Gamma) mi ostal vypadá to zrejme na globálny problém
    ID.- 163108595
    Korben porosil :D:D

13. ano mohu potvrdit :) právě jsem klikal Kuiper GG a po relogu multi vážně zmizí :)

14. Korben

Korben User

No večer som skúsil klikať a deje sa to len u novej brány. Problém je hlásený.

Pri každom hlásení problému, by som porosil aj ID účtov, inak nám je hlásenie bez ID platné, ako trhací kalendár z minulého roku.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.