Menší problém s chatem.

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by Arados, Dec 14, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. otazka asi mimo, kdyz jsi zkousel i jiny pc, ale .. vsechno na jednom prohlizeci? A na jakym kdyz ano? :)

2. Arados

Arados User

Firefox,Chrome :D

3. nj, tak pak uz je moje munice vystrilena. Chybu na uctu vazanou k chatu zjisti pouze nekdo treti (coz muze byt jen podpora, protoze prihlasovaci udaje nesmis nikomu dat, jak jiste vime, ze :D).. takze jsme v lese.

4. Arados

Arados User

Noo.... jedině zajít a zaplatit 240,- za změnu,jenže proč bych měl platit za něco co jsem nezpusobil ? to je jak kdybych těch 240,- zašlapal do kaluže.. -_-

5. spis je otazka, jestli by to vubec necemu pomohlo, kdyz ti to nefunguje ani jinde. :(

6. Belgam

Belgam Guest

Autorization failed jsou pouze dve moznosti a to bud chyba nebo IP ban. Pokud je to chyba , vetsinou postaci ranni restart.Pokud ani to nepomuze je to konecna a ani podpora to nevyresi.

Jinak zkouset to opet na jine IP,kde je ten stejny ban ti nepomuze. Zrejme pro nic za nic ten chat nejde, kdyz jsi zkusil 2 pripojeni a obe jsou na tom stejne.

Chat na tvem ucte z nasich IP funguje v poradku.

Little_Tali likes this.
  7. chapu a vim.. a musi to byt prvni restart, nebo treba az x-ty? A myslis, ze bys na to mrknout nemohl, jen pro klid jeho duse, ze nemusi vyhazovat penize za zmenu IP, kdyz by to nepomohlo? :) smutne koukam, tady ten hrac vypada sympaticky a rozumne :oops:

P.S.: zmizl ti banner z podpisu. Ten s tvym nickem.

//EDIT: uz to ctu, tak pak je to jasne :) diky za nej.

8. Arados

Arados User

Uvidíme co udělá ranní restart, mám dynamickou IP adresu, a co jsem četl byl tady již takový problém a vyřešilo se to tím že vytáhl router ze zásuvky na 10 minut zapojil zpět a router změnil danou adresu na jinou,jenže jsem to zkoušel a nefunguje mi to :/ i když mi router přiřadí jinou, uvidíme co udělá ranní restart :)

/edit jinak děkuji moc za pomoc každého :) viděl sem pár případů kde to šlo vyřešit bez změny IP adresy tak snad to nějak pujde :)

9. tady mas odpoved Arados, zmena IP tedy pomuze :) (pokud byl ale banan tvuj, dostanes ho znova)

10. Arados

Arados User

:( fuuu pomůže mi třeba i koupení veřejné IP ? nebo musím jít do společnosti tedy provozovny a tam poprosit o změnu IP.

11. Belgam

Belgam Guest

To ze mi moc nezda, protoze na tvem ucte je od 3 mesice ta stejna IP.

12. Arados

Arados User

Zajmavé to se připojuji i na notebooku, o_O..

Zkusím zítra skočit do provozovny a požádat o změnu IP :)

Jinak děkuji za objasnění a všem co se snažily nějak poradit :) téma můžeš uzavřít :)

/lock

13. Korben

Korben User

Zmena počítača, neznamená že ti zmení IP adresu. Musíš sa pripojiť úplne z iného miesta. Ak má napr. sused rovnaké pripojenie, tak ti to nepomôže. Zisti si svoju IP adresu a ak sa pripojíš niekde inde, tak čísla nesmú byť rovnaké.

Thread Status:
Not open for further replies.