MHH a SMS

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ChuckNorris, 27/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím,
    mám jednu rýchlu otázku týkajúcu sa platieb:
    Ak počas MHH pošlem SMS, dostanem trojnásobnú hodnotu kúpeného urídia?

Ďakujem

2. Korben

Korben User

To si za 5 rokov neposlal ani jednu SMS ?

3. Ale áno, ibaže to bolo strašne dávno a chcel som len vedieť, či sa za tú dobu niečo nezmenilo, aby som sa potom nemusel čudovať, ako posledne keď bola odmena z brány presunutá do poslednej vlny (to bolo tiež také "prekvápko").
    Ďakujem za odpoveď, už sa radšej nebudem nič pýtať.

4. |Oromë|

|Oromë| User

ChuckNorris Kludne sa pytaj, ved od toho tu sme, nemusis sa hned rozculovat. :)

Bonus je stale 3-nasobok a nic sa nezmenilo, MHH je uplne rovnaka.

Este nieco k teme?

5. Nerozčuľujem sa, len mám niekedy pocit ako keby niektorým bolo osobne ublížené, keď si dovolím ja, alebo niekto iný niečo sa opýtať. Čím som si zaslúžil takú reakciu? Stačilo napísať to, čo teraz ty |Oromë| a všetko by bolo v úplnom poriadku. Alebo by ste boli radšej, keby som sem potom prišiel robiť cirkus, keď dačo v hre nebude presne ako pred piatimi rokmi?
    Pritom ide o skutočné peniaze a to nie je nejaká sranda, ktorú mávnutím ruky odbijem.

To je všetko, ďakujem za zodpovedanie otázky.

6. Korben

Korben User

ChuckNorris Nečuduj sa. Toto je otázka hráča začiatočníka a pri hráčovi ktorého účet má 5 rokov , je to podozrivé.

7. Kubino

Kubino Guest

Autor sa viac neozval.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.