Microsoft Edge

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem †«$ĈĦ€J№»†, 25/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj lidi ,mám dotaz a to ,že jsem zkusil hrát na WIN 10 v prohlížeči EDGE a vše by bylo super až na jeden zásadní problém a to je to ,že nejde ovládat prémiová lišta rychlých slotů pres klavesy F1-F12 . Prostě tam vyskakují věci nastavené prohlížečem . Při přepnuti na explorer to sámé tam mě to ale ještě když jsem měl WIN7 makalo normálně .
    Máte někdo zkušenost a radu co s tím ? Bo se mi zdá ,že by to tam jinak šlapalo super ,ale tohle je problém .
    Děkuji za odpovědi .

2. Foяmi

Foяmi User

Jde o to, že to tak máš nastaveno v BIOSu. Pokud s ním umíš aspoň trochu pracovat, tak při spouštění počítače stiskni klávesu F10, tím se dostaneš do BIOS.
    Mělo by to být to červeně podtržené a z enabled změníš na disabled. Potom BIOS ukončíš a problém by měl být vyřešen.

ЯєαδѠӥℓу tohle ocenil(a).
  3. Děkuji pokusím se jen ,ale chci říct že na Firefoxu a Googl Chromu to vše funguje jak má proto je mi to divné .

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.