Mina

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Sentiero, 29/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sentiero

Sentiero User

Když nějaký hráč položí minu a sundá mě, tak se v deníku jako původce zničení objeví mina nebo nick toho hráče?
    Teď jak je dostupný ten speciální úkol, tak se střílí cubiky. Takže čekáme až se cubik objeví a najednou schytám třikrát za 64 000 a během 2 sekund- to snad ani ty 2 sekundy nebyly, jsem na základně, no já jsem ani nestihla pohnout myší abych někam letěla nebo něco udělala a pak se obejví tabulka- původce zničení mina. Nechápu to...:oops:

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

Tak samozrejme ze pokud puknes na mine, tak take tabulka ukaze zniceni prave ji. :) Neco jineho je, kdyz jsi pod utokem, najedes na minu a puknes. V tom pripade se jako puvodce zniceni ukaze ten kdo te strilel.

3. Sentiero

Sentiero User

Nene, nikdo do mě nestřílel. Takže jsem bouchla kvůli vlítnutí na minu? :D
    Ale pořád nemůžu přijít na to, když se čekalo na toho cubu, tak já jsem tam nestála jako první, vletěla jsem k těm loďkám co už tam byly, no chvíli čekáme a najednou bum. To by tu minu/y přece měly bouchnout ti, co tam už byli, přede mnou.

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

Mozna jsi sis jich pouze nevsimla, v chumlu lodi se to muze lehce stat. :)
    Je mozne ze je tam nekdo polozil prave behem toho co jste cekali, a protoze miny pri vybuchu zpusobi plosne DMG vsem lodim v dosahu, je jedno kdo ji aktivoval.

5. Sentiero

Sentiero User

Dobrá, budu se teda líp dívat kam lítám ;)
    Díky,to je vše.

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

Povazuji tedy za zodpovezeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.