Mínusová čest

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem _Kick_Ass_, 28/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. _Kick_Ass_

_Kick_Ass_ User

Dobrý den
    Mám jistý problém.Dostal jsem mínusouvou čest za hráče se kterým mám válku.Neřešil bych to , ale tento mínus je docela veliký.
    Předem děkuji za odpověď.
    26.04.2015 - 23:50[​IMG]Obdržel jsi -6553600 cti
    26.04.2015 - 23:50[​IMG]Obdržel jsi 120960 BZ
    26.04.2015 - 23:50[​IMG]Sestřelil jsi astronauta ♥-αѕтєяιχ-♥ (EIC).
    Můj nick:♥_KAs_ft_Assasin_♥

2. Korben

Korben User

A ID ?

3. _Kick_Ass_ono je problém,že ty jsi sice mohl hráče vidět na oko,že je v klanu s kterým máte war,ale na druhou stranu mohl klan opustit a byl ve skutečnosti už bez klanu,tato situace se stala už několikrát mě,hráče který ti vyskočí z klanu někdy neuvidíš dříve,než se přeloguješ a nebo proskočíš portem

4. _Kick_Ass_

_Kick_Ass_ User

ID: 101908317

5. Korben

Korben User

Tak momentálne máš 15 aktívnych odstrelov a daný hráč, je momentálne bez klanu.

6. |Oromë|

|Oromë| User

7. _Kick_Ass_

_Kick_Ass_ User

Bylo to na mapě 4-3 hráč tam byl s klanem tak určitě ten klan neopustil

8. Korben

Korben User

Tak ak sa komunikuje každý druhý deň , tak sa ťažko niečo vyhľadáva. Ak by si napísal ID okamžite, tak sme sa na to mohli pozrieť ihneď.
    Takto sa môžeme len dohadovať.

9. |Oromë|

|Oromë| User

_Kick_Ass_ Este ma nieco napadlo... Nemal tam ten klan nahodou postavenu KBS?

KBS je nieco ako prenosna zakladna a mozno je mozne tam opustit klan,bez jeho relogu by ti hrac stale svietil cerveno a pritom by uz nebol v klane. Len si niesom isty ci sa da na KBS opustit klan.

10. _Kick_Ass_

_Kick_Ass_ User

Zadna stanice tam nebyla
    -----
    teda ne jejich
    -----
    A jen pro info ,kdyby to byla náhodou chyba hry, což nemůže, tak stejně není možné mi tu čest vrátit .nebo jo?

Naposledy upraveno moderátorem: 1/5/15
  11. =Marvin=

=Marvin= Guest

_Kick_Ass_ nepis vice postu pod sebe, pokud na tvuj post jeste nikdo nereagoval, pouzij tlacitko Upravit. Doporucuji precist si Jak správně přispívat na forum.

Jinak jak psal kolega, problemy je treba hned aktivne resit, ted uz to mezi zaznamy tezko nekdo dohleda.

12. Korben

Korben User

_Kick_Ass_ Ak by si nemal žiadny aktívny zostrel spriateleného hráča, tak by sme mohli uvažovať o chybe , no v čase keď si dodal ID, si tých odstrelov mal 15. A ak je problém, tak sa má riešiť okamžite a nie odpoveďami 1x za deň. Takto sa nič nevyrieši. Tak že na budúce, ak ti vznikne podobný problém, tak to rieš okamžite a snaž sa odpovedať čo najskôr.

13. _Kick_Ass_

_Kick_Ass_ User

Omlouvám se za to že jsem byl slušně řečeno naštvaný a radši jsem vypnul hru a šel spát.Příště až se mi něco stane tak se od fóra nehnu

14. Kubino

Kubino Guest

Bohužiaľ ak chceš niečo riešiť treba to aj riešiť, nie všetko sa dá dohladať tak ako si myslíš.

15. _Kick_Ass_

_Kick_Ass_ User

Takže nulové řešení jako se vším? Děkuji za ochotu alespoň odepisováním . Můžete mi prosím napsat ,jestli má vůbec cenu sem něco psát ,když si podle vašeho tvrzení nemůžete dohledat něco ,od čeho jsem vám dal přesný čas ,místo a hráče?
    A prosím nepište mi zas něco o aktivnosti.
    A co s tím má co společného mích 15 sestřelů spřátelených lodí , když jsem ten mínus neměl vůbec dostat. A ten hráč přiletěl s klanem ,který je od MMO a on byl EIC tak nám hodili WAR ,aby nás mohl sestřelit do plusu. No a já ho sestřelil ,když už byl WAR a dostal jsem mínus .

Naposledy upraveno: 3/5/15
  16. Korben

Korben User

_Kick_Ass_ Napíšem ti to takto. Moderátor nič nevyhľadá , nemá na to možnosti. No a ja nie som zamestnanec BP a nebudem vyhľadávať to čo bolo niekoľko dní dozadu a to len preto, že niekto nieje schopný komunikovať a riešiť problém okamžite.

Viac tu nieje čo riešiť.

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.