Chyby Mizející ish + skok

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem JackO´Lantern, 12/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobré ráno , nevím zda to tu už někdo řešil .Neustále mi mizí ish bez používání , nekteří hráči si stěžovali , že jim mizí skoky ,také bez použití .Jak je to možné ? :(:(:(

2. Skokovy kupon se pouziva treba i na warpovani lodi mimo zakladnu. A ISH ti muze bez jeho pouzivani mizet ze dvou duvodu - spotrebovavas xenomit, nebo miny.

3. xenomit k ničemu nepoužívám a miny také ne :)

4. ani k zuslechtovani? Nebo zamerovaci cpu? Nebo na smartky (tam patri i ty miny) ? :)

5. |Oromë|

|Oromë| User

ja mam skoro 2000 ISH a nezmizla mi sama od seba ani jedna.

Jednoducho samotna ISH nie je, jej pocet sa odvija od poctu xenomitu a min, ak ti klesnu, tak ti klesne aj pocet ISH.

cize ak si na nieco minul xenomit, minu alebo pouzil smartku, automaticky klesa aj pocet ISH.

btw, skokov mam cca 2600 a tiez mi nemiznu. Skoky sa minaju aj pri warpoch lodi co niesu na zakladni

Little_Tali tohle ocenil(a).
  6. No jo, mizející ISH, to dobře znám. Už se mi ztratily 2x. Poprvé jsem zapomněl vypnout zaměřovací CPU, a podruhé jsem si - ani nevím proč - prodal všechny miny :rolleyes:
    Taky jsem se nejdřív divil :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.