Mobilní aplikace

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by GladiusCZ, Mar 23, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. GladiusCZ

GladiusCZ User

Proč není i mobilní aplikace této hry? Myslím že by většina hráču s tím souhlasilo ne?

2. PaiMei

PaiMei User

Raději si ani nepředstavuju, jak by vypadal souboj s jiným hráčem :).

3. GladiusCZ

GladiusCZ User

Já si myslím že by to tak hrozné nebylo kdyby se to nějak zpracovalo :)

4. Korben

Korben User

GladiusCZ, Sú hry na PC a na mobil. Toto je hra na PC. ;)

5. pecko

pecko User

ale aplikácia k loginu a na spracovanie skylabu by mohla byť :)

6. Korben

Korben User

Na čo potrebuješ aplikáciu na skylab? Veď hlavná stránka ide v mobile v pohode otvoriť.

7. pecko

pecko User

viem ze sa to da, ale ak spustis herneho klienta, je tazsie predavat a sepromom dotovat laser :)

8. Keď si nájdeš na mobile kvalitný flash player prehladač, tak ti pôjde aj hra ale pomali, ale na predávanie Promerka, na Aukcie či iné ako SB alebo GG to stačí....

9. pecko

pecko User

a aký prehliadač máš na mysli? viem že flash player je platený, alebo niečo také

10. kopanyi

kopanyi User

puffin browser skús

11. Áno mal som na mysli Puffin ale je tam viac prehľiadoačov ale ten Puffin je najpeší, mám mobil šrot a funguje my to dobre :) :D

12. Tak ja niekedy hram dark na tablete a ide mi to v pohode aj fighty som spravil, dokonca aj zety a betu som spravil na tablete (mal som rozbity pc).

Thread Status:
Not open for further replies.