Modré a Červené bedny

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ☻[†]ρhλητδм☻, 20/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobré ráno mám dotaz kde naleznu modré a červené bedny ? Koukal jsem že je u nich šance na LF4 která platí jen dnes. Ale kde je seženu když na mapě není ani jedna ? A také nechápu dnešní akci na LF4 platí akce jen na ty modré a červené na x3 šanci nebo i na zelené děkuji.

2. oops.eu

oops.eu User

V obchodě klikneš na doplňky a tam máš nabídku červených i modrých beden. A teď ti to řeknu tak jak to chápu já...
    Dneska je akce na lf-4 v zelených bednách(podle toho co bylo při přihlášení napsáno zase v angličtině), to je jenom dnes. No a díky akci Helix je šance u modrých a červených pirátských kořistí zvýšena na 3 násobek, takže jestli to dobře chápu, tak u modrých beden máš 9x větší šanci na nalezení lf-4 po celou dobu akce:

Modrou a červenou ultra kořist! Oproti běžné modré a červené kořisti skýtají trojnásobnou šanci na nalezení vzácných předmětů!

Opravte mě pokud to píšu blbě...

3. Nevim co furt resite v ramci akce jsou pouze barevny bedny kde je sance na lf4 o obyc bednách se nikde nepíše ano muze z nich byt lf4 ale ta sence je stejná jako jindy

4. Korben

Korben User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.