mohl by mi někdo poradit ?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem -»MaĐ_Rottw€ile®«-, 30/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dostal jsem ban a asi jsem napsal špatně žádost o zrušení (případně prověření), takhle to má být "
    Název tematu: Žádost o zrušení banu "uživatelské jméno"

ID: xxxxx
    Čas: xxxxx
    Nick: xxxxx
    Server: xxxxx
    Místnost: xxxxx
    Do kdy je BAN aktivni: xxxxx
    Autor banu: Systém/Administrátor (Moderátor)*
    * toto vidite v chatovacim okne po obdrzeni banu, nutne vyplnit.

Váš důvod k odbannování: xxxxx

Napsal jsem :

ID: 65729372
    Čas: cca 21.45
    Nick: Black Wolf
    Server: CZ 2
    Místnost: globální
    Do kdy je ban aktivní :
    Systém: 30-11-2015 v 21:32:47 jsi byl zabanován na 2 dnů. 02-12-2015 v 21:32:47 se můžeš opět přihlásit.
    Systém: Administrátor ti dal ban! Obcházení systému je porušení pravidel chatu. Za porušení je zablokován vstup na chat. Za toto se považuje *** či ... ve slově a podobné varianty jako jsou například přeházená nebo vynechaná písmena
    Důvod k odbanování : Chtěl bych požádat o přehodnocení banu, neboť jsem si jenom psal a překlikl jsem se a hned opravil :

[HARD] HAHAHAHHAAHA: jo sudy maji taky v kauflandu ted ve sleve myslim rikal crewmen
    [EIF] ¨°º¤ø„Izanagi„ø¤º°¨: mě to taky říkal
    [№1¹] ♥_OggýseK_♥[№1¹]: jj vyskov je blizko to taky rikal
    [№1¹] ÇΓΞωΠΞ∩: HAHAHAHHAAHA jo že sem se s tebou vůbec nebavil co? pořád meleš o kauflandu jen ty takže ty víš jaké sou slevy
    [Ł★I] -»Black_Wolf«-: v Makru je sodeček za pár šušňů :)
    [Ł★I] -»Black_Wolf«-: *soudeček

V čem jsem prosím udělal chybu ?

Bylo mi odpovězeno:
    Tvá žádost není podle pravidel .

Poraďte prosím

2. Joe

Joe Guest

nazev tematu by v tvem pripade mel vypadat takto: žádost o zrušení banu Black Wolf

3. citat zmazany

DĚKUJI

Naposledy upraveno moderátorem: 30/11/15
  4. |Oromë|

|Oromë| User

-»MaĐ_Rottw€ile®«- Na odpoved nepouzivaj tlacitko odpovedat, budes tak vsetko citovat, jednoducho pis do volnej kolonky dole.

Zodpovedane, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.