mohl by mi někdo poradit ?

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by -»MaĐ_Rottw€ile®«-, Nov 30, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dostal jsem ban a asi jsem napsal špatně žádost o zrušení (případně prověření), takhle to má být "
    Název tematu: Žádost o zrušení banu "uživatelské jméno"

ID: xxxxx
    Čas: xxxxx
    Nick: xxxxx
    Server: xxxxx
    Místnost: xxxxx
    Do kdy je BAN aktivni: xxxxx
    Autor banu: Systém/Administrátor (Moderátor)*
    * toto vidite v chatovacim okne po obdrzeni banu, nutne vyplnit.

Váš důvod k odbannování: xxxxx

Napsal jsem :

ID: 65729372
    Čas: cca 21.45
    Nick: Black Wolf
    Server: CZ 2
    Místnost: globální
    Do kdy je ban aktivní :
    Systém: 30-11-2015 v 21:32:47 jsi byl zabanován na 2 dnů. 02-12-2015 v 21:32:47 se můžeš opět přihlásit.
    Systém: Administrátor ti dal ban! Obcházení systému je porušení pravidel chatu. Za porušení je zablokován vstup na chat. Za toto se považuje *** či ... ve slově a podobné varianty jako jsou například přeházená nebo vynechaná písmena
    Důvod k odbanování : Chtěl bych požádat o přehodnocení banu, neboť jsem si jenom psal a překlikl jsem se a hned opravil :

[HARD] HAHAHAHHAAHA: jo sudy maji taky v kauflandu ted ve sleve myslim rikal crewmen
    [EIF] ¨°º¤ø„Izanagi„ø¤º°¨: mě to taky říkal
    [№1¹] ♥_OggýseK_♥[№1¹]: jj vyskov je blizko to taky rikal
    [№1¹] ÇΓΞωΠΞ∩: HAHAHAHHAAHA jo že sem se s tebou vůbec nebavil co? pořád meleš o kauflandu jen ty takže ty víš jaké sou slevy
    [Ł★I] -»Black_Wolf«-: v Makru je sodeček za pár šušňů :)
    [Ł★I] -»Black_Wolf«-: *soudeček

V čem jsem prosím udělal chybu ?

Bylo mi odpovězeno:
    Tvá žádost není podle pravidel .

Poraďte prosím

2. Joe

Joe Guest

nazev tematu by v tvem pripade mel vypadat takto: žádost o zrušení banu Black Wolf

3. citat zmazany

DĚKUJI

Last edited by moderator: Nov 30, 2015
  4. |Oromë|

|Oromë| User

-»MaĐ_Rottw€ile®«- Na odpoved nepouzivaj tlacitko odpovedat, budes tak vsetko citovat, jednoducho pis do volnej kolonky dole.

Zodpovedane, LOCK

Thread Status:
Not open for further replies.