Mohu koupit kamarádovi výhody ?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem maxmicro, 22/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. maxmicro

maxmicro User

Ahoj

Rád bych se zeptal zda mohu kamarádovi zakoupit třeba doubleboxy nebo uridium, prostě nějakou výhodu. Je to povolené nebo není?
    Já osobně v tom nevidím problém, když se sám dobrovolně nabízím, že bych kamarádovi něco koupil.

Ku příkladu, že by mi kámoš screenl údaje abych to mohl opsat na jednorázový příkaz do banky nebo tak něco.

Rád bych odpověď co nejrychleji, díky všem co mi odpoví.

2. Korben

Korben User

Treba si prečítať VOP. Poskytnutie údajov k účtu , posunutie BIG čísla , nieje povolené a je to porušenie pravidiel. No pri bankovom prevode je jedno z akého účtu sa peniaze prevedú, avšak pri takej transakcii udávaš údaje z karty, ktoré sa zadávajú do účtu. Riskuješ tak zneužitie, prípadne ak sa na danom účte nezrušia údaje o platbe, tak sa môže stať, že sa balíček obnoví a tebe sa stiahnu peniaze z účtu.
    Ak už by som chcel niekomu darovať alebo pomôcť s platbou, tak by som realizoval radšej možnosť platby cez paysafecard.

maxmicro tohle ocenil(a).
  3. maxmicro

maxmicro User

Jasné chápu to byl jen příklad, protože jsem poslal asi 2x SMS apak už jen bank. převod, ale mám v plánu přejít na PSC, protože co jsem se dočetl na sociální síti ( víme o jakou jde, ale abych nereklamoval..) že bank. převod trvá dýl a nemusí být okamžitý a taky se mi to i vymstilo... Díky za radu a díky za varování, že by se toho dalo zneužít. Ikdyž když zadávám jednorázový příkaz, tak se toho dá taky takto zneužít ?

Chtěl jsem se ještě zeptat Bank převod platí i na MHH ? ( že převedu a převod proběhne včas při MHH, tak dostanu 3x tolik uri nebo základ ? na Soc. síti mi pověděli, že bank. převod neplatí na akce MHH MH )

Dík předem za odpovědi.

4. |Oromë|

|Oromë| User

maxmicro Bankovy prevod neplati na MHH a je zbytocne neprakticky.

Ak chces dat kamaratovy balicek ako darcek, pouzi PSC, je bezbecna a jednoducha na pouzitie.

maxmicro tohle ocenil(a).
  5. maxmicro

maxmicro User

Okay, díky, to je vše co jsem potřeboval vědět. :)

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

V tom pripade povazuji za zodpovezeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.