Montážní linka

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by 1skywolker1, Oct 26, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ahoj,
    nedávno jsem se vrátil ke hře,kterou jsem víc jak rok nehrál a všiml jsem si,že od té doby proběhla řada změn.Jednou z nich je i montážní linka,ve které se dá vyrobit hafo věcí,nějakými základními komponenty počínaje přes různé nové zbraně až designama na lodě či letouny konče.Většina těch věci se vyrábí z určitých základních součástek a ty zase z jistých nových surovin,které ve hře dříve nebyly.Kde bych je měl hledat,z jakých NPC padají a s jakou četností?

Děkuji za odpověď a přeji hezký den

2. Borat

Borat User

3. CHEESO

CHEESO User

Zdravím tiež som to začal hrať po vyše troch rokoch, niečo o montáži som sa dozvedel cez už zverejnenú diskusiu. Ale nikde som sa nedočítal z čoho všetkého mi tie suroviny do montáže môžu vypadnúť, lebo link na faq k montáži je asi chybný bo som ho už skúsil otvoriť a stále mi píše "
    DarkOrbit CS & SK - Chyba

Pro zobrazení této stránky nebo provedení této akce nemáš potřebná oprávnění."

4. FAQ se předělávají, až to budou mít moderátoři a administrátoři hotové, hned to zveřejní. Je hodně novinek, které je nutno do FAQ přidávat, a asi je lepší, když to udělají z jedné vody načisto.

-baghira2- likes this.
  5. Jupiter33

Jupiter33 User

To je různé Borat už ti dal odkaz- tak třeba ze saimonu padá scarp, nebo s lordakie padá mucosium atd... ale ne pořád a ve stejném intervalu- je to náhodné

-baghira2- likes this.
  6. Zazar13

Zazar13 User

pomooooc zmizelo mi vsechno zbozi z montazni linky??? jeste jsem nic nevyrobil a ted koukam veskery srot a spol je fuc???

7. -baghira2-

-baghira2- User

Je len jedno vysvetlenie, ak si tie suroviny Ty sám neminul; tak sa Ti dostal na účet niekto cudzí a ten Ti zanechal tú spúšť.
    Skontroluj si aj ostatné predmety či Ti náhodou nechýbajú, lf3, štíty, pohony, formácie, stíhačky a podobne. ;)

A začni si zabezpečovať svoj účet. S nikým sa nedeliť. Zaisti si ho vlastným mailom v nastaveniach na hlavnej stránke.
    Ozubené koliesko koliesko vpravo hore, volá sa to Centrum účtu.

Heslo musí byť silné, najlepšia je kombinácia písmen, číslic a symbolov. Nezabudni si ho niekde zapísať.
    Do mailu, rozhodne Nie.

Last edited: Jun 7, 2017
    *SATKO* likes this.
  8. kde je montážní linka?

9. Warden

Warden User

-baghira2- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.