Možný problém s update laseru - kameny

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem 2K10Killuminati, 11/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj,
    snažil jsem se to tu najít, pokud to není něco nového, aby nedocházelo ke zneužívání a podobně, ale nenašel jsem nic.
    Problém: Když si pošlu suroviny ze skylabu do lodě, tak jde vše správně, ale ve chvíli, kdy si dám seprom do laserů, tak nic. Seprom zmizí. Musím vždy udělat relog a pak se tam objeví (v laserech). Asi to není nic vážného, možná se to tu už i řešilo nevím. Chtěl jsem jen informovat o možném problému. Jinak má to i vliv na střelbu. Dokud neudělám relog, tak mi to střílí bez sepromu.

2. Korben

Korben User

Tu sa nejedná o problém hry, ale o problém s aktualizáciou stránky prehliadača. Ako často čistíš pamäť prehliadača ?

3. Skoro pořád. Řekněme 3 do týdne. =o))

4. HEROBRINE

HEROBRINE User

Tento jev se vyskytuje od opravy některých chyb ve hře. Zkus to dělat tak,že dáš ten seprom na víckrát,nebo si dej jedno promerium do pohonu navíc. Poslední akce v přídávání kamenů do laserů nebo raket se neudělá, ale kameny se neztratí,jen si to musíme hlídat no.
    Hraju na chromu a čistím paměť prohlížeče denně.

5. Já vždy přelognu a běží to v pohodě. =o) Jen jsem chtěl případnou chybu nahlásit. =o)) Já s tím zas tolik problémů nemám.

6. Korben

Korben User

Na chrome je najviac problémov. Hrám na mozille a kamene mi pridáva bez problémov.

7. Je to asi vše, co jsem potřeboval..
    Díky =o)

8. Korben

Korben User

Nieje za čo. :)

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.