Na co utratit uridium

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Mukuč, 12/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Mukuč

Mukuč User

Ahoj, před chvílí jsem dodělal gammu a teď mám 105000 uri. Hodně dlouho předtím jsem přemýšlel na co je utratit ale nemužu se zatim rozhodnout. Mám několik možností: 1. Mám 94/111 zetu tak bych ji postavil. 2. Formace: Zatím žádné za uri nemám a chystám se chodit na vk vydělávat tak taky prosim poraďte která je nejlepší na to :) 3. šetřit dál na Apis (sotjí kolem 440 tisíc tak bych koupil až bude akce => sleva 25%). 4. Pet: Nejspíš bych koupil mech na prodávání surek a slot na mechanizmy za 20 tisíc. Taky na hledání NPC nemám ale nevim jestli ho teď potřebuju nutně. Už dál nevim na co bych mohl ale klidně přidejte i vlastní možnost :) Pokud dodáte i důvod proč je právě vámi vybraná nejlepší volbou budu jedině rád :) Díky moc Mukuč....

2. podle mě je nejlepší zakoupit formaci Vrtačka :) dmg ti zvětší o 20% + jestě mužeš udělat 20% z boostru a 5% Z LODNÍHO DESINGU a 45% dmg na npc se vyplatí,já mám jestě 12% za PP a 57% víc dmg na npc už je znát,šetříš munice,víc toho sundáš za den a máš větší obnosy U a kreditu za den :)

Mukuč tohle ocenil(a).
  3. assaskocze

assaskocze User

1. Na zetu si napaladkuj nebo naboxikuj.. Podle mě ztráta uri zbytečná
    2. Pokud máš tak 300k štítu tak se ti vyplatí diamant na vk :) Na štítech moc nepoznáš že tě něco šutí :)
    3. Jestli aspoň trošku sbíráš bedny tak si ještě počkej.. Hlavně pokud doděláš zetu tak dostaneš 25 klíčů.. Možná ještě ty dílky dostaneš :) Vyplatí se ti za uri když je okolo 100k :) Já teď ho mám za 133k se slevou.. A už na něj šetřím :)
    4. Pokud si chceš koupit mechanizmus kup si rovnou 3 lvl.. Stejně si to dřív nebo později koupíš.. A ty mechanizmy si kup podle toho co jak využiješ.. Pokud třeba hodně chodíš uberka tak se ti může hodit hledání NPC.. Ale je tu problém že 4-5 je větší mapa než normální mapy.. Takže i když mám ten mechanizmus na 3 lvl stejně nevidí na uberkách moc daleko..

Připomínám že je to můj názor..

4. PaiMei

PaiMei User

Na VK nejlepší diamant, dej si štíty v hodnotě 500k a každou sekundu ti bude přibývat 5k štítů. Tzn., že ti prakticky nic neubude.
    Zetu - no já klikám za urko, pro tebe bude lepší si na to nasbírat buď paladium nebo boxíky.
    Apis, 440k je ještě moc, vyplatí se tak kolem 150k. Pak už poměr cena klíče x šance na dílek převyšuje doplatek.
    Prodej surovin - určitě kup mechanismus na lvl 3. Oceníš prodej kdekoliv a navíc 30% navíc kreditů.
    Vyhledávání NPC pokud neděláš úkoly na takové, které je třeba hledat (uber apod.) nekupuj, je to zatím zbytečné. Navíc je to efektivní pouze s protokoly radaru. Bez nich je dosah vyhledávání nízký. Mám jich osobně v petovi 10 a pak to dává smysl, na uber mapě mě stačí lítat vnitřní čtverec a najde to npc až v rozích.
    Ohledně formace vrtačka, tak jak to †The*Phantom*Menace† to dává smysl. Pozor ale na to, že ta formace má i nevýhody a těmi jsou snížení hodnoty štítů o 25%, pokrytí štítu o 5% a rychlost o 5%.
    Osobně vrtačku používám pouze na lov s pusatem.
    A ohledně bran, snížená množství použité munice dosáhneš díky formaci motýl. Otázka je, zda je funkční (vyplatí se) i na normální vk, nezkoušel jsem.

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

PaiMei motyl je ucinny hlavne v branach, kde maji NPC snizenou absorpci stitu, tj. vice DMG jde do HP. Na normalnich mapach se jinak proti NPC motyl moc nevyplati.
    Osobne bych na farmeni doporucil bud formaci Diamant, nebo Vrtacku, obe loveni NPC hodne ulehci. Nevyhoda je ale v tom, ze s temito formacemi jsou hraci pro lovce snadnejsi cile, diky snizeni HP u diamantu, a oslabeni stitu u vrtacky.

6. Mukuč

Mukuč User

zatím bych nejvíc přednost dával vrtačce podle všech názorů :) rychleji si vydělám na mech prodávání lvl 3 a pak kredity už nebudou moc dělat problémy :) ty hlavně chci na aegis abych mohl bez problému chodit do bran a zmiňované vk :) pravděpodobně tak i udělam ale zatim ještě nezamykejte, třeba něko dá lepší radu :)

------------
    Dlouho neaktivní uzamykám LOCK