Nákladní prostor

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Norquos, 25/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Norquos

Norquos User

Dobrý den.
    Zajímalo by mně, jestli RT, neuvažuje o změně velikosti nákladního prostoru. Chápu že hra je koncipována tak, aby hráče nabádala koupit premium, třeba kvůli tomu že se mu nákladní prostor zvětší a že automaticky zušlecťuje, ale není mi moc jasné, proč nákladní prostor je tak omezen.

Plním momentálně nějaké úkoly na UBER mapě, a sbírat tam cargo boxiky je nemožné.
    Mám sice neomezený prodejní letoun ( mám ho ještě z doby kdy se dal pořídit - pak jsem několik let nehrál kvůli problémům z PC a připojením ) ale i tak je teda dost komplikované něco tam sebrat, když se v cargo nachází několik tisíc surovin.
    I když započítám talenty a premium ( premium nemám ), tak i z obyčejné Uber krysy, to sbírám na 3x.
    Vzhledem k tomu že i Uber Mordon tam kousne docela dost, není zrovna moc času tam očumovat při sbírání boxiků. Navíc ještě v momentě kdy sice sytém sebere nejcennější surovinu, ale nesebere je rovnoměrně tak aby šla případně zušlechtit.

Když se tak dívám třeba na NPC z brány HÁDES, tedy jakéhokoliv Emperora, tak je to sbírání na 5 minut i z premium výhodama.

Teď se měnil zásobník munice na neomezenou hodnotu, tak by mohlo RT přihodit o několik tisíc ( neomezený nákladový prostor je nesmysl ) jednotek i nákladní prostor.
    Pokud se podívám na jakékoliv sbírací úkoly, tak i tady narážím na komplikace z nákladovým prostorem.

Kolikrát si i říkám že v 90% NPC jsou ty cargo boxíky úplně zbytečně, protože je skoro nikdo nebere, právě proto že to nepobere. Kolikrát nasbírám víc kreditu právě díky cargo nasbíraných po mapě, než střílením NPC. Mám zaplé zobrazování cizích cargo, tak to vidím běžně.

Takže dotaz je jednoduchý.
    Uvažuje RT o navýšení nákladního prostoru ?

2. prepac chlape ale pokial mas PP a petku na nakladovy priestor dosiahnes nieco okolo 30k a myslím ze to nieje malo.

3. Thymius

Thymius User

No, tohle se těžce soudí. Vezmi si fakt, že surky ze silnějších NPC nesebereš najednou, ale kdyby se měl zvětšit úměrně i nákladový prostor, dramaticky by to změnilo podle mě styl hry. Vezmi si takový skylab. Hráči si denně posílají suroviny (ze začátku promerko prodáváš za kredity, později ho rveš do laserů). Kdyby se sklad zvedl řekněme u goliho např. na 20k (z 3k), najednou by hráči mohli posílat obrovské množství surovin, skoro zadarmo. Jednorázové poslání stojí 1250 uridia, pokud pošleš 20k, máš rázem 20M kreditů. Začátečníci by přestali chodit na VK, vydělávat na úkolech, protože by místo střílení NPC začali boxíkovat a vydělat za hodinu 60 M kreditů ze skylabu.

S návrhem ohledně sběru surovin bych určitě souhlasil, ale obávám se, že velikost nákladního prostoru může ovlivnit daleko víc věcí, než se třeba na první pohled může zdát. Mě hned napadl skylab - nejednalo by se o nic nelegálního, ale hře by to v tomto ohledu dle mého nepomohlo. Nebo mě napadá takové palladium, mít sklad třeba 20k, našoupnu tam peta, zamaskuju loď mimo mlhovinu a přes noc si počkám, že mi nasbírá petka 1,5k EE. Bohužel, muselo by se nějakým způsobem změnit sbírání cargo boxů, než nákladový prostor. :)

4. Norquos

Norquos User

Truperátor :
    Ne každý má desítky logdisků, aby si mohl nákladový prostor rozšířit a taky je problém s levlem PETa a jeho protokoly ( odemykání nových slotů + kupování za Učko )

Thymius :
    Ano, taky jsem přemýšlel o tom že by se to dalo zneužívat právě na Palladiu, ale mně nešlo ani tak o to zneužívání, jako spíše o to, že je v podstatě u mnoha NPC naprosto zbytečné aby mněl cargo box, když ho stejně není možné pobrat.
    Když mám sebrat 25 000 surek, tak je to na dýl a ještě mi utíká čas kdy je box sebratelný než zmizí. Hlavně v momentě, kdy seberu Promeriu + Duranium, které ale nezušlechtím, protože neseberu stejné množství Durania a Prometidu, tak abych zušlechtil a sbíral dál. Z boxu tedy seberu jen část, a zbytek je ztracený. Zaplním si nákladní prostor něčím co nemůžu zušlechtit. Je tedy zbytečné tyto boxiky brát a je tedy zbytečné aby tyto boxíky vůbec NPC mnělo Já sice mám neomezený prodejní letoun, ale i Já bych si chtěl zušlechťovat )
    Tohle je komplikace už delší dobu ( tedy v mém případě ) kdy se většinou rozhoduju jestli mi stojí za to box sebrat - i když mám prodejní letounek - nebo ho nechat. Skoro v 80% ho nechávám, protože NPC nejsou zrovna nakloněny tomu aby mi daly na 2 minuty pokoj abych mohl zušlechtit, nebo prodat.

Zneužití zasílání velkého množství surovin ze Skylabu, by se mohlo vyřešit zdražením a úpravou okamžitého zasílání z ohledem na počet surovin které jsou předmětem zásilky.

Co se týká Palladia, moho by se zamezit nasbírání velkého množství tím, že by byl omezen na této mapě počet nasbíraného množství.

5. TRIXT

TRIXT User

Thymius: Množství kreditů získaného prodejem surovin ze skylabu je omezeno rychlostí, jakou skylab suroviny vyrábí. Těžko prodáš surovinu za desítky miliónů, když ve skylabu nic nemáš. Co se týká zaparkování lodě na pala pod mlhovinu v masku přes noc, to též legálním způsobem v podstatě nelze, neb tě to samo po asi 15 minutách odhlásí a nic nenasbíráš.

6. Thymius

Thymius User

TRIXT omezení rychlostí výroby sice je, ale skylab pracuje, ikdyž je hráč offline, tedy nemusí hrábnout ani prstem. Vytvořit promerko na lv 20 není zas tak velké umění a pokud se nepletu, lv 20 promerka udělá cca 50k promerka za den :) Což už mi přijde docela dost, ne? :)

K tomu palladiu, je fakt, že loď odhlašuje, takže bych musel zůstat v mlhovině, ale ve své podstatě by to na sběru moc neměnilo :)

7. Dr.BoooM

Dr.BoooM User

ja ti nevim kdyz vezmes lod goliath a uber VK ktere ma zdroje Prometium: 2400 ● Endurium: 2400● Terbium: 2400
    Prometid: 1024● Duranium: 1024 Promerium: 128 tak s prazdnym skladem to na tri zuslechteni musis cele vybrat a tri zuslechteni krasne jdou pravda zuslechtis cele jen jedno u druheho uz bude problem ale sou lode jako aegis u ktereho zuslechtis komplet i dve nebo i tlustou citadelu kde poberes i nekolik UVK

takze ne nakladni prostor neni maly je jen o tom jak maly se ti zda

8. TRIXT

TRIXT User

Thymius: 50 k denně je dost, ale zase ne tak mnoho a majitel se musí snažit, aby to logisticky zvládl (dnes jsou to dvě citadely denně). Navíc jsi tím pádem bez sepromu a urko vyděláváš bez jakýchkoliv kamenů, což je složitější neb jsi více zranitelný. Co se týká mlhoviny, tak ta tě už delší dobu nepoškozuje, takže tě to opět odhlásí. ;)

9. ZOHAN

ZOHAN User

Proč chce autor mocí mermo zušlechťovat? Peta máš? Pokud ano ,tak pet sbírá a otevřu obchodní letoun a prodávám suroviny. Proto to tak je, aby si hráči kupovali premium , ale zušlechtění surovin až na promerium není ekonomické a ještě ti mizí xenomit.

10. Zafod

Zafod User

ZOHAN on nepotřebuje PET, pročti toto:
    Mám ho také a moc si ho pochvaluji. ;)

K tomu cargo boxu a nákladu. Myslím, že se jedná o záměr, tyto NPC standardně nesestřelíš sám, proto i o suroviny se můžeš (ale nemusíš) dělit se spoluhráči.

11. Cokolvek na uberke zostrelim sam, a ani sa nepohnem z miesta. Myslim si ze BP nejde o to, aby si hraci zobrali co najviac kamienkov, ale o to, aby hracom predali co najviac predajnych stihaciek na 100 pouziti.
    Privital by som nove CPU na 4-nasobne rozsirenie nakladoveho priestoru.

12. Kubino

Kubino Guest

C*H*U*L*I*G*Á*N nie každý má výbavu ako ty, inak ruda sa dá predávať aj pomocou PET-a, nie len stíhačky.
    Btw. na to CPU si založ návrh a možno sa ho dočkáš.

Norquos o čom BP uvažuje netušíme a aj keby, povieme len oficiálne informácie. Takže si založ návrh, táto téma mi príde zodpovedaná a bude uzamknutá, ak už nemáš ďalšie otázky k tomu.

13. =Marvin=

=Marvin= Guest

Autor už se delší dobu neozval, neaktuální téma uzavřeno a přesunuto do archivu.
    LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.