Napadení emailu

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem †»Jεză7†CZ«†√™, 4/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj mám dotaz nebo spíše prozbu o to jestly by se mi nedalo nějak změnit emailová adresa aniž bych to musel dělat já..protože mi nějaký hekr heknul heslo na email a já už se tam nedostanu a chci si pro jistotu změnit email na do..aby mi stím nic neudelal..Děkuji za veškerou pomoc a rady :) s Pozdravem Jeza :)

2. Belgam

Belgam Guest

Bohuzel to neni mozne. Pokud se ti nekdo dostal na email,obrat se na policii.

3. Zeus

Zeus Guest

†»Jεză7†CZ«†√™ Pokud si dobře pamatuji,tak když napíšeš,že si zapomněl heslo na zřizovateleschránky,tak budou po tobě chtít údaje,které si dříve zadával,když sis založil účet.Pokud je dodáš,pošlou ti nové heslo a máš E.mail zase zpátky.

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  4. No právě já ten email už mám co já vím tak minimálně 5 let takže už si nepamatuji třeba kontrolní otazku nebo kontaktní email.Ale děkuji za radu v pracovní den napíšu na podporu seznamu :)

5. Zeus

Zeus Guest

Nic jiného ti nezbývá.Pro nás je problém vyřešen.
    Uzamčeno,LOCK!!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.