Nastavení - rozhraní

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem jinokrajec, 27/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jinokrajec

jinokrajec User

Prosím vás mám problém. Když jsem se poprvé přihlásil, tak na monitoru při hře jsem měl dole uprostřed 20 okének pro rýchlé ovládání střeliva pomoci klávesnice. Po určité době mi 10 zmizlo a zůstalo jenom 10, kde mám od 1 po 0 danou munici, kterou ovládám pomocí kláves. Kde mi zmizlo těch 10? Jak to mám rozšířit? Chtěl bych si tam dát další lasery, rakety a třeba i miny abych je mohl používat pomocí kláves. Poraďte, už jsem zkoušel všechno. Nikde jsem nenašel na tohle téma, tak se omlouvám. ( snaď jsem to popsal dost srozumitelně a budete vědět na co myslím... nevím jak tohle pojmenovat ). Předem děkuji za rady a odpověď.
    S pozdravem jinokrajecCZ

2. Korben

Korben User

Neskončilo ti premium ?

jinokrajec tohle ocenil(a).
  3. |Oromë|

|Oromë| User

jinokrajec Funkciu ktoru popisujes pridava Premium. Po registracii v tutoriale hraci dostavaju premium na par dni a asi si to nezaregistroval, po par dnoch vyprsalo a preto ti zmizla aj bonusova lista.

Skontroluj si to takto: hlavna stranka→uridium→predplatne... Ak tam nemas ziadny balicek, tak potom ti premium uz vyprsalo.

4. jinokrajec

jinokrajec User

Hmmmm, nemám tam nic. A nejde to získat jinak, než koupit? A pokud jenom koupit, jak se prosím vás jmenuje ten balíček? Díky ;)

5. ZOHAN

ZOHAN User

Tak za1.
    Premium je funkce, kterou jako začátečník můžeš získat na cca. 98 procent a pouze jen za reálnou měnu v životě a to jest za reálné peníze.
    Pokud něčemu nerozumíš,tak klikej na odkazy moderátorů fóra a čti,co se tam píše. Pokud tomu nerozumíš,nebo neumíš číst,tak si najdi kamaráda,co to umí a umí i s internetem a vyhledavači na internetu a zadej tam : bible DO.
    Tam najdeš docela zajímavé věci o této hře.

P.S. na hlavní stránce klikni na okýnko : Uridium a pak na okénko : získej Uridium a pak si klikni na okénko : premium a předplatné
    Tam máš všechny balíčky, co jdou koupit za peníze.

6. jinokrajec a Korben tohle ocenili.
  7. jinokrajec

jinokrajec User

Děkuji za pomoc a rady. O té bibli jsem nevěděl. Už ji studuji :oops:. Člověk se celý život učí ;);).

Naposledy upraveno: 29/5/15
    Korben tohle ocenil(a).
  8. |Oromë|

|Oromë| User

jinokrajec Aku uz bolo povedane, premium mozes ziskat len za realne peniaze v sekcii uridium, vsetky infomacie mas v danom odkaze.
    Odporucam si prejst aj tieto odkazy, je tam vela uzitocnych veci pre novacikov. DarkOrbit Bible CZ - otázky a odpovědi a Technicko-taktický průvodce

ZOHAN Sice si nevsimol moj odkaz, no buzerovat novacikov na fore za drobnosti nebudeme a aj ty by si mohol mat nabuduce trosku pochopenia, nie kazdy vie hned vsetko.

Zodpovedane, LOCK

jinokrajec, Korben a *SATKO* tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.