neaktívny mechanizmus na zbieranie paladia na mape 5-3

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem M•A•G•N•E•T•O, 26/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bolo tu prezentovaných viac možností ako vyriešiť problém s neaktívnymi hráčmi pri zbieraní paladia tak by som chcel navrhnúť niečo iné, podľa mňa veľmi efektívne a bez väčších zásahov do hry.

Na mape 5-3 v "mlhovine" kde sa zbiera paladium, by nebolo možné použiť v PET mechanizmus na zbieranie samotného paladia. Touto zmenou by bolo možné použiť v PET všetky jeho funkcie od opravovania, cez boj, ale nebolo by možné ho využiť na zbieranie paladia.

Dôvod prečo by som zaviedol túto novinku je veľmi jednoduchý. Skvalitnenie hry a odbúranie neaktívnych hráčov. Dôvodov by tu mohlo byť napísaných veľa, ale boli prezentované v rôznych častiach fóra a každý, kto túto hru hrá aktívne ich dobre pozná a preto sa nechcem zbytočne rozpisovať a opakovať už 100 krát napísané.

1. pozitíva pre hráčov - odbúrajú sa užívatelia, ktorí len stoja a zbiera im PET.
    Veľké pozitívum pre aktívne hrajúcich užívateľov
    pozitíva pre klan - aktívny užívatelia sú iba prínosom pre klan
    pozitíva pre BP - odbúrajú sa neaktívny hráči, zlepší sa hrateľnosť, kto nebude
    chcieť aktívne hrať, musí investovať financie

2. podľa môjho názoru to bude mať pozitívny dopad na vyváženosť a hratelnost.
    Keďže nie som programátor je to iba moja domnienka.

3. negatíva pre hráčov - pre neaktívnych hráčov veľké negatíva, nedokážu za
    minimum úsilia dosiahnuť za veľmi krátke obdobie FEG lode
    negatíva pre klan - podľa mňa žiadne
    negatíva pre BP - viac osočujúcich a hanlivých príspevkov od neaktívnych
    užívateľov

Dúfam, že svojím návrhom prispejem k zlepšeniu a skvalitneniu hry.

s pozdravom

M•A•G•N•E•T•O

2. Sid

Sid Guest

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.