Chyby Nebyla připsána odměna za ukol speciální

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem VERkami74, 21/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. VERkami74

VERkami74 User

No chtěl jsem se zeptat dělal sem ukol na těch 5 uber Krisy, zisk 3 klíče atd a dodělal sem ho a nedostal sem nic při střílení uberek sem neumřel tak nevím proč jsem nic nedostal a ukol zmizel naskočil další kdybych ho nedodělal tak přece naskočí zpět vípis deníku přikladám pujde to nějak udělat :Neumím to vložit z deníku ale vy mužete nahlídnout.Sestřelen sem byl ale před uberkou a ještě jsem nemněl dodělaný prulet PVP a ukol běžel až do konce nechapu .Dík moc že to omrknete:)

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

A úkol se ti ukazuje jako splněný, nebo jej můžeš znovu přijmout?

3. VERkami74

VERkami74 User

Ten ukol se nezobrazuje zmizel a naskočil nový ukol speciál takže musel být splněn.Ale poznal jsem to po dokončení jsem nedostal ty klíče jinak bych si toho nevšiml tak važně nevím jak jsem střílel uber krisi ještě tam byl v deníku mám napsano zničených 5 u kris ale odměna nikde ani v deníku .

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

VERkami74 tak potom bych zkusil napsat na podporu hry kde to můžou prověřit.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.