Nechapem Spravodlívosť

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ™SζΣNDΣЯ⑧MΛN™, 18/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ako som X krat pisal na forum tak mi bol heknuty ucet a hrac doslova pusingoval aby mi odstrelil APISU a ZEUSu a dnes mi prislo na mail ze mam 30 dnovy ban za to co som neurobil a minus 50 percent cti pytam sa kde je spravodlivost pisem na podporu a odpisu mi zmen si heslo ... prosim vas doverujte mi ja z takym uctom by som nenechaval pusingovat flexacom a tak to je proti logike a 4 hodiny pred tym pisat na podporu dal som do toho vela casu a hlavne penazi a za to ze sa mi hekol niekto na ucet mam teraz cakat 30 dni a minus 50 percent vsetkeho ? prosim vas aspon raz ludom pomozte ludom a za tu poslednu odpoved nechapem ze spamujem podporu nedokazete pochopit ludi aj vy ste len ludia a to toto je hra sakra a nie real zivot ty si porusil toto a pojdes do basy zato ... prosim prehodnodnote to pozrite sa tak na to pisal som dnes ze sa mi bugla stihacka a hned ban .... tym ste mi ako pomohli a pisal som vela krat ohladom heknutia a dokazy vam dam a vy mozte dat unban ...

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

™SζΣNDΣЯ⑧MΛN™ prosím tě, příběh o 'heckerech' kteří kradou herní účty už je dosti ohrané sci-fi. ;) Bez znalosti přístupových údajů se ti na účet nikdo nedostane. A za bezpečnost svého účtu, tj. uchování přístupových údajů v tajnosti si každý ručí sám, z toho vyplývá i odstavec ve VOP:

Za to co se na tvém účtu dělo jsi tedy zodpovědný jen ty sám a pokud tam došlo k pushingu, je ban za něj oprávněný. To je tak všechno co ti k tomu říct, jinak se tady na fóru bany na účet neřeší.

Tímto považuji za zodpovězeno, LOCK!

Little_Tali tohle ocenil(a).
  3. Korben

Korben User

Hacknutý účet, také rozprávky si nechaj pre vnúčatá. :rolleyes:

Veľká škoda, že na tomto novom fóre, nemáme tému v ktorej exkolega Zafod, ponúkol svoj účet na ukradnutie. Ten, komu by sa to podarilo, by ešte dostal aj odmenu a čuduj sa svete nikomu sa to nepodarilo a je zaujímavé že niekto ti vnikne na účet len preto, aby to popredal veci. Všetci vieme že pravda je úplne niekde inde.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.