Nechápu to:

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Ct_3oJIomKA, 1/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Čaute, nemůžu pochopit jednu jedinou prostou věc a tou je chat. Proč když napíši něco na chat na serveru CZ3 anglicky tak mám ban na chat do 1 vteřiny, ale když tam píše nějakej cizinec třeba 30 minut pořád anglicky to samé dokola+ještě k tomu sprosté tak on ban nemá? Může mi to někdo z ADMINŮ objasnit prosím? Dík za odpověď.

2. V prvom rade> Jak správně přispívat na forum paragraf 2 odsek Podstatná věc!
    ban máš za to že v CZ chate sa komunikuje len CZ/SK jazykom >
    FAQ - Všeobecná pravidla chatu + nie vždy je moderátor zrovna v tom chate na tom servery kde sa takáto vec deje nemajú nastarosti len chat na CZ3 takže sa stane že oku moderátora občas dačo ujde a pokiaľ áno tak sa to dá riešiť takto > Jak nahlásit hráče na chatu

3. No admin ti odpovi max BANEM - jako to ted udelal me- dostal ksem BAN na 2 dny - za to ze jsem se vsech zastal a tomu dotycnemu co nas otravoval 20 minut - jsem osobne septem odepsal anglicky at toho necha - admin na to kaslal 20 minut . Ja dostal za sepot anglicky BAN na 2 dny - takze super spravedlive - co bys jeste chtela . Ani mi nestoji za to se odvolavat - nema to cenu

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.