Podpora nechodia mi emaily od hry čo stým

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem |●Toмάš●|ĦİŦ™, 24/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravim mam taky jeden problem a to už dlhšiu dobu.
    Potreboval by som pomocť s problemom nechodia mi emaily od darkorbitu do emailu neviem čo stym prosim pomožte.

2. dakujem moc krat :)

3. TRIXT

TRIXT User

|●Toмάš●|ĦİŦ™: Kontroluješ správný email? Je shodný s tím, co máš registrovaný ve hře? Když si kliknež na 'Centrum účtu' (ozubené kolečko vpravo nahoře) a podíváš se na volbu 'Informační buletin', máš tam zelené ANO? Dále záleží na tom, na jaké doméně máš email. Emaily BP často padají do záložky spam. Zkusil jsi se podívat tam? Také občas bývá problém s přeplněnou schránkou, jiné emaily ti chodí?

Cruenta†Ultionem
    : Odkaz na ty diskuze (jednu jsem založil já), že emaily nechodí je asi dnes už trochu zavádějící. Dnes již žádné problémy s emaily nemám a již mi všechny chodí. Myslím si, že BP od té doby musel něco v odesílání emailů upravit. Sice je tam spousta rad, ale jsou schovány mezi textem, co může vytvořit dojem, že chyba je na straně BP. Napsal bych tam, že se to časem vyřešilo, ale téma je již uzamčeno.

4. Tak požádáme moderátora, administrátora, aby to do témat dopsal. Mě to vždy chodilo, takže vycházím z těchto témat. Děkuji za upozornění.

TRIXT tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.