Nedorozumenie s Podporou hry!

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Mαssαкα[•36•], 6/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím môj problém je dosť divný, dnes bol umňa kamarát a ako ináč boli sme aj na mojom PC samozrejme som mal otvorené DO , po čase som nesledoval čo robí až teraz večer som si všimol na emaily že písal z môjho účtu na podporu hry ... síce neviem čo tam mohol písať ale určite niečo čo by ma naštvalo. Takže moja otázka spočíva ... ak písal niečo *sprosté* dalo by sa to nejako napraviť ? , moc sa v takýchto veciach nevyznám takže si radšej nechám poradiť ..

ID: 93818000
    Server: GE7

Dopredu ďakujem ...

2. Korben

Korben User

Vo VOP sa píše: Pokud účet použije třetí strana, poté co se dostala k přístupovým údajům v důsledku jejich nedostatečného zabezpečení uživatelem, musí uživatel kvůli možným nejasnostem ve věci toho, kdo s daným účtem zacházel a kdo může být v případě porušení smlouvy nebo jiných zákonů stíhán, počítat s tím, že se s ním bude jednat tak, jako by se účtem zacházel sám.

Takže ak písal niekto z tvojho účtu, tak to je ako by si písal ty sám. Účet máš mať zabezpečený.

3. Korben Já poznám pravidlá ... ale človeka nenapadne že kamarát Ti bude písať z účtu ešte ktomu z tvojho PC .. ja viem že je to moja chyba že som si nechal otvorený prehliadač ... ale myslím si že luďom by sa mala dávať druhá šanca :confused:

4. Korben

Korben User

Šancu si musíš riešiť na podpore hry.

5. *pursuer*

*pursuer* User

To mas teda kamarata :rolleyes: U mna boli tiez,ale nenapadla ich taka hlupost.Asi toho kamarata dobre nepoznas,ked si si pri nom nechal otvorenu hru.Hold je to tvrde ponaucenie a musis niest za to nasledky.Navyse podpora si nema ako overit fakt,kto pisal z tvojho uctu a kedze kazdy si nesie zodpovednost za svoj ucet,tak je to jasne.Vela stastia na podpore ;)

6. Takže sa tu nedozviem nič nové , v tom prípade nemám viacej otázok nechám to na osud ;)

PS: Už viem čo písal takže to na 2 šancu moc nevidím :(. Prajem pekný večer možno sa ešte niekedy uvidíme :)

Naposledy upraveno: 6/10/15
  7. PaiMei

PaiMei User

Ty máš teda kamarády. To ti i za přítelkyní či manželkou vlezou do postele? Uff.

sufuzky tohle ocenil(a).
  8. =Marvin=

=Marvin= Guest

Mαssαкα[•36•] no kolega ti sem vložil výpis z VOP, vše co se na tvém účtu stane je na tvou zodpovědnost.

Na fóru tu více nic nevyřešíme, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.